2777
2789
عنوان

لعنت به من چه مادری هستم اخه

478 بازدید | 57 پست

جیگرم داره میسوزه دوقلوهام توی 19ماهگی هستن گفتیم ازماه دیگه ازشیربگیریمشون شیرخودمومیخورن امشب باباش گفت یکم رژبزن به سینه ببین چیکارمیکنن.لعنت بهم منم کردم دختراولم ک یه عالمه ترسیدودیگه سمتش نیومدسریع شستمش.دومی میادمیخوره الان ولی اولی نه.بامکافات خوابیدتوخواب یکم شیرخورد.حالابنظرتون فردایادش میره دوباره بخوره یانه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای جوووونم خدا😍😍😍😍بالاخره باید اینکارو میکردی گلم اما کم کم یهو نه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍

فقط برای شیرگرفتن ب همه اینجاگفتم و دعام کردن صبزردبمنم همسایه هام گفتن تابچه میادبخوره نیترسه یکم و ازتلخیش حالش بدمیشه درجاگرفته میشه مخصوص ازشیرگرفتنه بجه من ک جقدوابسته بودول کرد

خب چرا لعنت به تو عزیرم همه مادرا همبنجوری از شیر برداشتن بچها رو حرص نخور دوتا رو با هم از شیر بگیر گناه دارن یکی بخوره یکی ببینه عزیزم

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐

نباید اینکارو میکردی

اما حالا که کردی و بعدش باز شیرش دادی متوجه دروغت میشه و بهت اعتماد نمیکنه

و اینکه چجوری دوتا بچه رو شیر میدی? 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   

الهی😍😍😍😍

تشویقش کن به شیرخوردن 

بچه ها زود یادشون میره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....