2777
2789
عنوان

سلام کسی هست که بعد زایمان باهسرش دچار مشکل شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست
من بی میل شدم طبیعی بودم شوهرم اگ حرفی میزد سریع بحث رو عوض میکردم بخاطر روحیه خودم بود چون طبیعی ...

عزیزم یه جراحی زیبایی کنی حله.بنظرم بیشتر مشکلت درونی و روانیه تا جسمی...

اره اصلا جنگ اعصاب بود شوهر منم کلا شخصیه که فقط محبت میخواد و محبت میکنه مثلا میومد خونه میگفت سلام ...

فکر کن من بیچاره با دوتا بچه شیطون کوچولو دیگ چی میکشم توقع همه چیم ازم داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقیقا اینجوریم نمیتونم به خودمم برسم حس بدی دارم نمیتونم بهشم توجه کتم اونم فک میکنه رفتارم از ق ...

درباره حست و این ک بخاطر بعد از زایمان و تغییر هورمون هاس با شوهرت حرف بزن بگو من اصلا خودمم راضی نیستم ولی نیاز ب زمان دارم دوتا بچه کوچیک دستمه(اگ درس گفته باشم شیره ب شیر گفتین دارین)واقعا روحیم داغونه نیاز دارم از طرف تو حمایت بشم مخصوصا عاطفی 

اگ از حالاتت بهش بگی گذروندش یکم راحت تر میشه

شنیدم تو بهداشت مشاور هس در رابطه با همین مساعل صحبت میکنن ی پرس و جو کن

منظورم اینه ک احساس میکنم شوهرم لذت نمیبره اندام تناسلیم فرق کرده حسی ندارم عصبیم فراری شدم نمیدونم ...

عزیزم طبیعی بودی

اندام تناسلی ک فرقی نمیکنه این چ حرفیه اخه ی وقت این حرفو پیش شوهرت نزنیا

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
فکر کن من بیچاره با دوتا بچه شیطون کوچولو دیگ چی میکشم توقع همه چیم ازم داره 

حالا شما که دوتا بچه دارین باید سر اولی تجربه کسب کرده باشه و دیگه سطح توقعاتشونو پایین اورده باشن

محکم بشین دلم این دور اخره
عزیزم یه جراحی زیبایی کنی حله.بنظرم بیشتر مشکلت درونی و روانیه تا جسمی...

اره منم گفتم روحیم 

خیلی تو روحیم اثر گذاشت 

خیلی گریه میکردم تو تنهاییام

خب وقتی از نظر مالی نتونم جراحی زیبایی کنم چطوری حلش کنم?

شنیدم قیمتش حدودا ۱۰ میلیون هس شوهر من عمرا اگ بده

من بی میل شدم طبیعی بودم شوهرم اگ حرفی میزد سریع بحث رو عوض میکردم بخاطر روحیه خودم بود چون طبیعی ...

من دوتا بچه زاییدم دوتاش طبیعی ولی لگنم عالیهخداروشکر گشاد نشدم کلا نیاز ب برش نداشتم ولی لعنتیا میزدن تیغ رو اما بخیه در حد سه چهارتا میخورم

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
منظورم اینه ک احساس میکنم شوهرم لذت نمیبره اندام تناسلیم فرق کرده حسی ندارم عصبیم فراری شدم نمیدونم ...

👌😶 دقیقا حرفای منم همینه 

همونطور ک خودت گفتی شوهر منم میگ مشکلی نیست اما خودم حس میکنم ک فرق داره با قبلش

عزیزم طبیعی بودی اندام تناسلی ک فرقی نمیکنه این چ حرفیه اخه ی وقت این حرفو پیش شوهرت نزنیا

چرا خیلی فرق میکنه خودم احساس میکنم مخصوصا ک دوتا زایمان پشت سرهم داشتم

من دوتا بچه زاییدم دوتاش طبیعی ولی لگنم عالیهخداروشکر گشاد نشدم کلا نیاز ب برش نداشتم ولی لعنتیا میز ...

هرچی میکشیم از همین بخیه هاس

اونا برا راحتی کار خودشونم شده میزنن 

وگرنه ادم زیاده ک بدون برش فیزیولوژیک رفته 

من ک الان بخاطر همین موضوع هم گشاد شدم هم بی اختیاری ادرار گرفتم تااازه اینم بچه اولم بود بچه دوم دیگ هیچ باید فاتحه بخونم

چرا خیلی فرق میکنه خودم احساس میکنم مخصوصا ک دوتا زایمان پشت سرهم داشتم

من فکر میکنم مثله زمانی شده که دختر بودم حتی تا ۷ ۸ ماهگی ماهی دوبار میزاشتم رابطه داشته باشیم اونم با احتیاط میگفتم بخیه هام باز میشه حالا بخیه هام ۲۰روزه جوش خورد و افتادا ولی اینقدر میترسیدم ک نگو هنوزم میترسم😂

محکم بشین دلم این دور اخره
هرچی میکشیم از همین بخیه هاس اونا برا راحتی کار خودشونم شده میزنن  وگرنه ادم زیاده ک بدون برش ...

خیلی بده مخصوصا این ک با وجود بچه داری این مشکلاتم داشته باشی