2777
2789
عنوان

سلام کسی هست که بعد زایمان باهسرش دچار مشکل شده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست
درسته بعد زایمان طبیعی خانما بی میل میشن؟ ولی سزارین اینطور نیست

نه فرقی نداره

میگم  احیانا خشتکاتون معلومه،زشت نیس عایا؟😶           ساق پاهاتون چطو؟اونم موردی نداره؟!! یکم خزه انگار! نظر شما چیه😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چن ماه همینجوره عزیزم خیلی هم طبیعیه من الان نزدیک ب سه ماهه زایمان کردم یبار بیشتر رابطه نداشتم اینقد از صبح ک پامیشم تا شب خسته میشم ک دیگه شب فقط مثه جنازه میوفتم میخوابم

کلا تاشش ماه اینجوره تابچه بیاد جون بگیره وخوابش درست بشه اونموقع است ک میتونی ب خودتو شوهرت برسی

منکاینقد الان عصبی هستم از بیخوابی وبچه ناارومی ک دارم البته نسبت ب پسر اولم بهتره ولی ب هیچ کاریم نمیرسم

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤
دقیقا منم همین مشکل رو داشتم فک کنم ۳ ماه بعد زایمانم بهتر شدم و سعی کردم خودمو کنترل کنم  بعض ...

منم دقیقا اینجوریم نمیتونم به خودمم برسم حس بدی دارم نمیتونم بهشم توجه کتم اونم فک میکنه رفتارم از قصده

بچه ها ی سوال..خیلی معذرت میخوام ولی راسته که میگن جایی ک بچه هست نباید زنو شوهر رابطه برقرار کنن..ب ...

اره خواب و بیدارم نداره من حتی تو کتاب خوندم که اگه کوچکترین صدایی به بچه برسه یا حتی نفست تو اون حالت بهش بخوره گناه میکنی چون تو ناخوداگاهش تاثیر میزاره

محکم بشین دلم این دور اخره
درسته بعد زایمان طبیعی خانما بی میل میشن؟ ولی سزارین اینطور نیست

من بی میل شدم طبیعی بودم

شوهرم اگ حرفی میزد سریع بحث رو عوض میکردم

بخاطر روحیه خودم بود چون طبیعی نمیخواستم و میدونستم واژنم گشاد شده  و بخاطر باز شدن بخیه خراب شده اعصابمو خراب میکرد و اعتماد بنفسم پایین بود

ولی کسایی ک علاقه ب طبیعی داشته باشن هیچی نمیشه

کلا با اومدن بچه زنا یا بی میل میشن یا ب شدت با میل 😀

از خستگی گرفته تا بی خوابی و کنار اومدن با شرایط جدید طول میکشه تا عادی شه

اره خواب و بیدارم نداره من حتی تو کتاب خوندم که اگه کوچکترین صدایی به بچه برسه یا حتی نفست تو اون حا ...

بله خودم تو بچگی فقط صدا شنیدم هنوزم وقتی یادم میوفته حالم خیلی  بد میشه امید وارم همه والدین توجه کن خودم همیشه در اتاقمون رو قفل میکنم

چقدر بعد 😞😞خدابه همه کمک کنه

اره اصلا جنگ اعصاب بود شوهر منم کلا شخصیه که فقط محبت میخواد و محبت میکنه مثلا میومد خونه میگفت سلام بچه رو میبوسید میومد سمت من من میگفتم اه سمت من نیا یفنی تا ۵ماه این کمترین بی اعصابیم بود مدام گریه میکردم مدام بهش فوش میدادم که تو بچه خواستی گفتم که بچم خیلی اذیتم کرد خیلی مشکلاتش زیاد بود و هست

محکم بشین دلم این دور اخره
چ جالب..و چ سخت

والا درد زایمان فقط یکساعته تموم میشه میره وفراموشش میکنی ولی وای وصد وای از بعد زایمان بیخوابیاش بی قراریای بچه گریه هاش تا مرز دیوانگی میره ادم البته این واسه مادرایی ک بچه نااروم مثه من دارن

وخدایی که برایم کافیست❤❤❤❤