بعد از مدتها یه موقعیت کاری برام پیش اومده.توی یه مرکز خصوصی. اما یه بچه شش ماهه دارم. شوهرم میگه شیفتاتو مخالف من بگیر من بچرو نگه میدارم. مادرشوهرمم میگه من کمک میکنم خاطر جم باش. اما من دلم نمیاد. از طرفی هم همچین موقعیتی دیگه برام پیش نمیاد. بنظرتون بچه رو بزارم پیش مادرشوهرع؟؟؟؟؟
اگر امکانش برات هست و از نظر مالی نیازی به شغل نداری، تا سه سالگی بچت خودت بالای سرش باش. من میخواستم بچمو بذارم مهد، مدیر مهد گفت خانوم من از پول بدم نمیاد، ولی بهتره بچه زیر سه سال پیش مامانش باشه، حتی مادربزرگ و خاله و عمه هم جای مادرُ پر نمیکنه.
اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید... تمام رموز قانون جذب
اره بعدا اون شغل درامدش به درد بچت میتوره پسرت بزرگ میشع ۳ ساله میشه مجبوری بزاری مهد دیگه بعدشم ک مدرسه پس بزار پیش مادر شدهر و شوهرت
خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍 مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤
تا دوسالگي بايد تمام لحظاتشو با شما سپري كنه نه بقيه
ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
جاری من با اینکه سر کار نمیره خونشون نزدیک مادرشوهرمه بچش کلا اونجاست خیلییییی بی ادبه همش تقصیر مادرشوهرمه جاریمم دیگه از پسش برنمیاد هر کاریش میکنه میاد به مادرشوهرم میگه اونم میره با جاریم دعوا
در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷ هدف ۷۵ هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍
اگر امکانش برات هست و از نظر مالی نیازی به شغل نداری، تا سه سالگی بچت خودت بالای سرش باش. من میخواست ...
منم مثل شکا فکر میکنم. اما همچین موقعیت کاری دیگه پیش نمیاد برام. شاید تا اخر عمر بیکار بمونم اگ این مپقعیت از دست بره. از لحاظ مالی هم عادم قانعی که هستم. اما خب پول ک بد نیست. شوهرم کارمند پولدار نیستیم .