2777
2789

بعد از مدتها یه موقعیت کاری برام پیش اومده.توی یه مرکز خصوصی. اما یه بچه شش ماهه دارم. شوهرم میگه شیفتاتو مخالف من بگیر من بچرو نگه میدارم. مادرشوهرمم میگه من کمک میکنم خاطر جم باش. اما من دلم نمیاد. از طرفی هم همچین موقعیتی دیگه برام پیش نمیاد. بنظرتون بچه رو بزارم پیش مادرشوهرع؟؟؟؟؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر امکانش برات هست و از نظر مالی نیازی به شغل نداری، تا سه سالگی بچت خودت بالای سرش باش. من میخواستم بچمو بذارم مهد، مدیر مهد گفت خانوم من از پول بدم نمیاد، ولی بهتره بچه زیر سه سال پیش مامانش باشه، حتی مادربزرگ و خاله و عمه هم جای مادرُ پر نمیکنه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

اره بعدا اون شغل درامدش به درد بچت میتوره پسرت بزرگ میشع ۳ ساله میشه مجبوری بزاری مهد دیگه بعدشم ک مدرسه پس بزار پیش مادر شدهر و شوهرت 

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

من جات بودم اين كارو نميكردم

تا دوسالگي بايد تمام لحظاتشو با شما سپري كنه نه بقيه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
میترسم بد بارش بیارن. ها

خب اینم هست

جاری من با اینکه سر کار نمیره خونشون نزدیک مادرشوهرمه بچش کلا اونجاست خیلییییی بی ادبه همش تقصیر مادرشوهرمه جاریمم دیگه از پسش برنمیاد هر کاریش میکنه میاد به مادرشوهرم میگه اونم میره با جاریم دعوا

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

اگر امکانش برات هست و از نظر مالی نیازی به شغل نداری، تا سه سالگی بچت خودت بالای سرش باش. من میخواست ...

منم مثل شکا فکر میکنم. اما همچین موقعیت کاری دیگه پیش نمیاد برام. شاید تا اخر عمر بیکار بمونم اگ این مپقعیت از دست بره. از لحاظ مالی هم عادم قانعی که هستم. اما خب پول ک بد نیست. شوهرم کارمند پولدار نیستیم .

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ......