2777
2789
عنوان

چرا بعضیا تون اینقدر .....

206 بازدید | 26 پست

نی نی سایت  راهنمای بارداری و بچه داریه ...حالا اینکه نصفه پستا راجب خانواده شوهر و شوهرو ایناس بماند (خودمم دارم همچین پستی ) ولی درکل چرا بعضیاتون اینقدر کوته  فکرین ؟؟؟ 

در پستای بعدی میگم چرا این صفت رو به بعضی از دوستان دادم 

لایکم کنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا اینجور هستی که میخوای پربازیدید بشی که چی بشه!بخوای بقیه حرفاتو تو پستای بعد بزنی😶

عزیزم شما تاپیکای منو نگاه کن من هیچکدومو اینجوری نزاشتم پس  اگه هدف پر بازدید شدن بود از تاپیک اولم شروع میکردم 

عزیزم شما تاپیکای منو نگاه کن من هیچکدومو اینجوری نزاشتم پس  اگه هدف پر بازدید شدن بود از تاپیک ...

خب عزیزم حرفی که میخوای بزنی همون موقع بزن که چی بشه لایک کنیم که صحبت کنی!

مگه عکستو میخوای بزاری

مثلا نگاه یک خانمی میزاره شوهرم یا مادرشوهرم اینکارو کرده این پستو میزاره تو نی نی ساتی نه بخاطر اینکه زندگیشو جار بزنه میزاره تا یک راهنمایی بهش بدیم بعد تو نظرات همه به شوهرش فوش دادن  یا گفتن طلاق بگیر  یا  ...همش نظر منفی دادن (بی انصافی نکنم بیشتر  اعضای نی نی سایت خیلی خوب جواب تاپیکارو میدن )

اینکه یک زن طلاق بگیره اول فکریه که تو ذهنش میاد  و اینکه انتخابش نمیکنه دلایل مختلفی داره که نمیتونه یا زندگیشو دوس داره و....  حالا همه میان میگن طلاق بگیر ...مهرتو بزار اجرا ...قطع رابطه کن