2777
2789
عنوان

محصولات لدورا همش دروغ گول نخورید

| مشاهده متن کامل بحث + 421277 بازدید | 319 پست
محسولات نتورک مارکتینگی نخر اینا حتی مجوز فروش فروشگاهی ندارند و دست به دست به شما میرسند هرچی خریدی ...

دوست عزیز یکمی مطالعه کنید واطلاعات خودتون نسبت به بازاریابی شبکه ایی بالا ببرید محصولات بازاریابی شبکه ایی به هیچ عنوان توی بازار نیست واگر شما محصولات بازاریابی اگر در بازار باشه قیمتش بالاتر خواهد بود

ب من خیلی پیشنهاد کردن کرم لیفتینگ لدروا رو بنظرت نخرم؟

عزيزم من خودم استفاده كردم ازين محصول ازينا كه سرش غلطك داره خواستي عكسشم ميزارم  

اصلاااا راضي نبودم به خدا احساس ميكنم بدتر پوستم و انداخت شايد واسه پيشوني و خط اخم خوب باشه نميدونم ولي من براي كل صورت استفاده كردم گفتن گونه درمياري و پوستت و ميكشه بالا و فلاني استفاده كرده بساني استفاده كرده همه راضي بود جالبه كه دوستمم بهم اصرار كرد به خريد و بعدا فهميدم خودشم تو كار فروشه 

ولي مثل من اشتباه نكن واقعا محصولاتشون مزخرفه واقعاااا اين پولا خوردن نداره و بي بركته

لطفا اصلا به تبليغات بي جا توجه نكنين  

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من دارم از محصولات لدورا استفاده میکنم بسیار راضی هستم لطفا اطلاع رسانی اشتباه نکنید هم قیمت خوبی داره هم کیفیت خوبی داره لطفا محتاط تر نظر بدین نذارید کارگرای زحمت کش کارخونه های ما بیکار بشن لطفا حمایتشون کنید این محصولات زیر نظر کارخونه پنبه ریز تبریز و پتروشیمی بوشهر تهیه میشه اول یه دوره کامل استفاده کنید مطمینا جواب میگیرید 💝

اول برید تاپیکای قبلیتون رو پاک کنید نفهمیم تبلیغه، باتشکر فراوان

دقیقا. لدورا مال شرکت پنبه ریزه . و هر کی اینجا طرفشو میگیره مطمن باشید نماینده اونجاست که مغزاشونو شستشو دادن که الکی بگین خوبه. متقلبتر ازین پنبه ریز کلاهبردار خودشه. یک عده را به بهانه ی سود فریب میده بدبختا از کارو زندگیشون میزنن بخطر دروعهای اینا که بعدا میلیاردر میشینو ازین حرفها. من محصولاتشو چون دوستم نماینده بود خریدم خ پشیمونم. اخه این بدبختا خودشونم نمیدونند هی قسم میخورد خوبه . معزشونو شستشو دادن . خلاصه که نخرید 

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
چون فروشنده های لدورا از شرکت حرمی پنبه ریز هستند و تبلیغ برندشونو میکنن و بابت فروشش پورسانت میگیرن ...

دقیقا . برندهای ایتالیایی هم محصولا بهداشتی هم ارایشی عالی هستند من ۱۰ ساله هیچیو با کلیون عوص نمیکنم . اوندفعه بخاطر اصرار دوستم گول خوردم و پشیمونم

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

لدورا و الیکس دوست پوست شما 

سلام دوستان من نماینده رسمی محصولات تخصصی پوست و مو از برند بی نظیر لدورا و الیکس هستم.

محصولات پوستی ما ویتامینه هم هستن و عصاره های طبیعی جالبی دارن هم در لاین پاکسازی و هم درمانی مراقبتی محصول داریم.  

محصولات این دو برند فاقد سرب و مواد مضرر هستن. 

اول مشاوره رایگان بعد خرید و سفارش. 

بعد از خرید هم مشاور کنار شماست تا بهترین نتیجه را از محصولات بگیرید. 

نکته : بهترین محصول را داشته باشی و طریقه استفاده درست را ندونی نتیجه نمیگیری. قابل توجه دوستانی که قضاوت اشتباه دارن در مورد محصولات عالی لدورا و الیکس. 

برای سفارش و مشاوره با شماره های زیر تماس ببگیرید. 

09012435534 با این شماره واتساپ ندارم. 

091123312534 با این شماره واتساپ دارم

پیج اینستا:

mariyabeauty_rasht#  

سلام. من محصولات شو استفاده کردم واقعا عالیه. شامپو و پاکننده صورت و ماسک پیلاف و کرمش فوق العاده است. من خیلی دنبال شامپویی میگشتم که چربی سرمو کنترل کنه خیلی برندهای خارجی زیادی استفاده کردم ولی مثل لدورا نبود. خیلی محصولاتش کیفیتش بالاست و من خیلی راضی ام

دقیقا. لدورا مال شرکت پنبه ریزه . و هر کی اینجا طرفشو میگیره مطمن باشید نماینده اونجاست که مغزاشونو ...

سلام عزیزم من نماینده نیستم ولی محصولات شو استفاده کردم هم چربی موهام خوب شده هم صورتم جوش داشت صاف شده.و خیلی خوب بوده واسه من

شما یه محصول ناشناخته بااین قیمتای تقریبا گرون رو میرید همه محصولاتش رو میخرید؟؟؟  !! اخه اونق ...

عزیزم منم خریدم خیلی راصی ام ازش و واقعا عالیه من چندین سال غصه چربی موهامو میخوردم زود چرب میشد شامپو هلث نوشن گرفتم موهام بعد سه روز چرب میشه و تازه خیلی کم و موهام نرم و لطیف هم شده. باید ببینید چه مارکی به مو و پوستتون میفته. الکی برندی رو خراب نکنید