2777
2789

سلام دوستان 

من میخام برای جهازم خرید کنم و آدمیم ک دوس دارم هرچی میگیرم حتما ازش استفاده کنم و لذت ببرم دکوری خوشم نمیاد تازگی شنیدم داخل بعضی از ظروف مس با سرب قلع اندود میشه ک خیلی خطرناکه راسته یا ن؟ چجوری تشخیص بدم!

چند تا تیکه بخر حتما اشپزی تو ظروف مسی یه حس وحال قشنگ داره💚

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اصفهان اصلشم خریدم با قیمت گرون .مثلا جنس خوب

دوبار استفاده کردم بیرونش که سیاه شد

باید هی بسابمش با سس و گوجه و اینطور چیزا

فقطم واسه یه بار جواب میده دوباره سیاه میشه

داخلشم بعد شش ماه سیاه شد صورتی شد، رنگش عوض شد

برنج بپزم داخلش رنگ برنج صورتی میشه 

من که اصلا دوست ندارم تفلون هم دارم ولی عاشق همون روحی های قدیمی ام و از همونا استفاده میکنم

من چیزی که شنیدم این بوده که قدیم تو ظرف مسی غذا درست میکردن و سرطان ها وجود نداشت🤔بازم مثل همیشه یه عده حاضر در صحنه اومدن سرطان رو چسبوندن به شایعات و شدن مخل آسایش مردم و هی ترس و دلهره انداختن تو زندگیا!!! . . . . خب عزیزان اول باید بدونیم که نیاز روزانه ما به یون مس توسط خیلی غذاها تامین میشه😎و خنده داره که بخوایم از ظروف تامین کنیمش چون اصلا اون یون نیست و تازه اصلا اگر مس زیاد به بدن برسه بسیار اسیب رسانه به کبد و سیستم ایمنی و اعصاب😨😨. حالا فرض کنید تو ظرف مسی شما غذا درست میکنید! روی مس یه لایه کشیدن از جنس قلع که قابل حل و اکسید شدن با غذاست! و این یعنی فاجعه و ورود مس و قلع به غذاهامون! حتی ما نباید زیاد مس دریافت کنیم انقدر که میتونه اسیب رسان باشه! مقدار مورد نیاز بدن به مس رو میتونید روزانه از حبوبات و میوه ها و قارچ و جگر و سویا و انواع مغز تامین کنید! پس باور کنید نیازی به ظروف مسی نیست مطلقا! . . مس برای فعالیت آنزیم ها و پروتیین ها و بسیاری از فعالیت بدن ضروریه اما ما از مواد غذایی میتونیم تامینش کنیم و نیازی به استفاده از ظروف ریسک دار نیست . . ‌. بهترین ظروف اونایی هستن که با غذا واکنش ندن، مثل پیرکس و شیشه ای مثلا! بعد حواستون باشه که قاشق نکشید به ظرفاتون و با ابر بشورید که خراش نیفته چون در این صورت موقع پخت و پز از فلزاتش وارد غذا میشن...

به ریشه وصل باش و اصل باش!

ظروف مسی خیلی خوبه و اگه میخری از جای مطمئن بخر،،، اونایی که اونجوری میشه اصل نیستن،،،تو اصفهان میدان امام اصلی گیر میاد اما قیمتا خیلی بالاست،،، توصیه میکنم که لیوان و پارچ آب مسی نخری چون طبق روایات و طب اسلامی باعث جزام‌(بیماری سخت) میشه

ای هیچــ…🤍برای هیچــ.. بر هیچــ.. مپیچــ🌱
سلام خیر با قلع ، هست وقتی میگی قلع اندود یعنی قلع نه سرب ، خاصیت هم داره به پیج من سر بزن همه چیزش ...

خب آخه میگت با سربم میشه توشو سفید کرد از کجا میشه فهمید

ظروف مسی خیلی خوبه و اگه میخری از جای مطمئن بخر،،، اونایی که اونجوری میشه اصل نیستن،،،تو اصفهان میدا ...

وااای من میخاستم ست کاملشو بخرم

آخه شنیدم آب خوردن توش خوبه🤔

من چیزی که شنیدم این بوده که قدیم تو ظرف مسی غذا درست میکردن و سرطان ها وجود نداشت🤔بازم مثل ه ...

عزیزم من تو خوبیه مس شک ندارم ماده ای ک باهاش قلع میکنن شنیدم سربه تا ارزونتر دربیاد