2777
2789

سلام

این تاپیک رو میذارم برای کسایی که استرس دارن بخونن و کمی اروم بشن.

من از روزی که فهمیدم باردارم لکه بینی پیدا کردم.گاهی کم گاهی بیشتر،گاهی قهوه ای گاهی صورتی یه بار قرمز، رفتم سونو چهارهفته ساک بود بدون جنین که طبیعی بود. ولی خارج از رحمی نبود.شیاف بهم دادن. فرتیژیست میذاشتم که انگار اثری نداشت و به زور خارجی شو پیدا کردم سیکلوژیست گذاشتم بازم قطع نشد خلاصه ده روزی با وجود استفاده از شیاف همچنان لکه بینی داشتم که قطع و وصل میشد . نمیدونم اگر همون فرتیژیست هم ادامه میدادم شاید بعد از ده روز خوب میشدم و خارجی لازم نبود. بار دوم رفتم سونو گفتن کیسه زرده و جنین هست ولی قلب نداره به حساب خودشون پنح هفته و شش روز بود جنین.سه روز عقب تر از اونی که من فکر میکردم.ولی بد تر از همه اینکه نوشته بود ساک با جداره های نسبتا ناصاف.پیش یه دکتر سونو خوب و معروف هم رفته بودم که دستگاهش خیلی دقت داشت.بهم گفتن ساک ناصاف تهدید به سقطه. توکلت به خدا باشه.

امروز بعد از ده روز رفتم سونو قلب نی نی تشکیل شده یود و صداشم شنیدم .هفت هفته و پنج روز دقیقا مطابق با چیزی که خودم فکر میکردم.

خیلی استرس کشیدم و گریه کردم برای این لحظه.

خواستم بگم لکه بینی،تشکیل نشدن قلب،ساک نامنظم اگر خدا بخواد همه ش درست میشه. فقط امید به خدا داشته باشین و به خودتون استرس ندین.

من بارداری دومه.سنم هم ۳۵هست. و بعد از نه ماه با یک بار استفاده از امپول اچ سی جی و قرص لتروزول  باردار شدم.

خدایا مرسی ازت که یه دونه شو سالم بهم دادی. اون یکی رم صحیح سالم بهم بده.ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.منم دوتاسقط داشتم الان بر بار سوم حاملم دیروز عدد بتا ۵۳۱ بود گفتن خوب بالا نرفته چون دو روز قبلش ۴۵۶ بود.حالا گفتن شنبه دوباره تو همون آزمایشگاه تکرار کنم.بخدا دیگه بریدم.

مبارکهههه خداروشکر آره همه چی دست خداست سن بارداریمون یکیه😁 منم با لتروزول باردار شدم

اخی چه جه جالب. انشالله که همه چی عالی برات پیش بره

خدا از دهنت بشنوه عزیزم.منم دوتاسقط داشتم الان بر بار سوم حاملم دیروز عدد بتا ۵۳۱ بود گفتن خوب بالا ...

ببین توکلت به خدا باشه

بتای دوست منم دیر میرفت بالا

بعد فرستادن سونو ساک هم ندیدن

چقد طفلی اذیت شد. الان همون جنین بی ساک یک دختر یک ساله ست.امیدت به خدا باشه.درست میشه

برای منم دعا کن خواهری. . علایمت چیه پادرد و کمر درد داری؟

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
برای منم دعا کن خواهری. . علایمت چیه پادرد و کمر درد داری؟

انشالله به خواست دلت برسی.

من هفته اول بدن درد داشتم شدید .استخون درد. بعدش برطرف شد.الان هیچ دردی ندارم. فقط مزه بد دهنم خیلی اذیتم میکنه. گاهی سرگیجه میگیرم یا درد نقطه ای تو سرم به صورت لحظه ای. همین