zahra_skh مدیر استارتر عضویت: 1392/09/27 تعداد پست: 18172 عنوان قرص سيپروترون اينقد عوارض داره؟؟يا روي من اينجوريه؟؟ 151 بازدید | 7 پست ب شدتتتت چشمام خسته ميشه و خوابم ميگيرهنفس كم ميارم حتي توحالت نشسته،انگار بالانمياد نفسمب شدت زود زود دستشوييم ميگيرهپشت سرم درررد ميكنه 1398/07/10 | 17:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mrym_rad عضویت: 1397/12/15 تعداد پست: 2804 واسه چی هست؟ #خٌـــ💚ــدایا_شٌــکـرِتـ🧚🏻♂️بابَتِ_قَشَنگتَرین_هِدیهِای_کِـ بِهم دادی🥰🤰🏼❣️
ye2khi عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 5372 اشتها اوره؟همون سیپروهپتادین منظورته؟ من مامان مرصادجونمم😍تا ۱۴۰۰ پسرم بغلمه ای خدااااا از الان ک هیچ وجود خارجیم نداره عاااااشقشمممم 😍فندق مامانو بابا از خدا بخاه ک زودتر برا اینکه منو باباییت بریم سرخونه زندگیمونو تو زودتر بیای بغلمون کمکمون کنه😍❤اخه تو ب خدا الان نزدیکتری زندگیمممم😉😍🙏❤ خیلیییی دوستت دارم مرصادم😍❤ آهایییی تویی ک امضامو خوندی !!! آره دوست عزیز با خودتم😉😍از خدا میخام امضای قشنگش پای تک تک ارزوهات باشه🙏آمین🌹🌹🌹 اللهم صل علی محمدوال محمد وعجل فرجهم❤🙏 تیکر عروسیمه شایدم زودتر برگزار شد😍💃❤
parvayi عضویت: 1398/02/01 تعداد پست: 2047 من دکتر غدد داده بود بهم واسه تنبلیم رفت دکتر زنان انقدر دعوام کرد گفت به چه حقی داده به تو اینو خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
زردآلو_لهیده عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 7639 من برا تنبلی دارم میخورمفقط کمی حالت تهوع دارمبعضی وقتا هم لکه بینی إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
ghorbani_90 عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 538 برای درمان تنبلی تخمدان با طب سنتیتل گرامF_Ghorbani90 نماینده محصولات پوستی آگوستا / نماینده نوشیدنی های سلامت نیوشا