2777
2789
عنوان

بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران

2112 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها کسی بهترین وکیل پایه یک دادگستری تهران رو میشناسه؟ یه مشکل حقوقی برای همسرم پیش اومده و دنبال یک وکیل پایه یک دادگستری با تجربه و متخصص توی تهران میگردیم. میتونین کسی رو معرفی کنین؟

من میشناسم

خیلی کارش درسته

اما نمیدونم هنوز موکل قبول میکنه یا نه

دوست همسرمه

استاد دانشگاهه

قبلا رئیس یه دانشگاهی بوده

«نماز»  مثل نهری جاریست که هرگاه جاری میشود، گناهان را میشوید و از بین میبرد.  پیامبر رحمت(ص)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. من قبلا به یه مشکل حقوقی برخوردم و از طریق سایت دادسان تونستم وکیل  متخصص انتخاب کنم. پیشنهاد میکنم حتما یه سر به سایتشون بزنی شاید به دردت خورد. این آدرس سایتشونه
https://dadsun.ir/lawyers/تهران

سلام  

من  همسرم دچار بیماری صرع هستش     

و ما دوساله عقدیم و  ۹ ماه عروسی کردیم    تو این مدت  شوهرم فقد   یکبار با من رابطه برقرار کرده 

شوهرم بیماریشو ازم پنهون کرده بود من تو خونه متوجه شدم

اما خودش میگه خودمم نمیدونستم  ازدواج کردم اینجور شدم 

فقد یکبار دکتر رفت که مشخص شد داخل سرش کیس مادر زادی هس 

شوهرم حاضر نیس بره دکتر    خودشو مداوا کنه  

چون شوهرم بی اختیاری ادرار هم گرفته از بابت تمین صرع 

زندگی برای من  تو این ۹ ماه واقعا سخت شده بود شوهرمم دکتر نمیرفت که خوب شه 

من به پیشنهاد دوستم با گروه حقوقی وکلای پیروز اشنا شدیم  که  خیلی تونستن  تو این راه کمک  کنم  و  تمام حقوقم  را بگیرم . 

سلام دوست عزیز. من قبلا مشکل حقوقی داشتم توی این سایت لیست بهترین وکیل هارو نوشته..http://www.attorney-co.com/best-lawyer-in-tehran-10th-list/  از اونجا یه وکیل واقعا عالی و خیلی پیگیر و منصف پیدا کردم. اسمشون آقای صابر عرب هست. اینم شماره تلفنشونه 09125370071. مایلل بودید با هاشون تماس بگیرید و به حرفای من میرسید. آخر پرونده من که به نفع من رای گرفتن. 

بهترین وکیل تهران

بهترین وکیل تهران میتواند انتخابی باشد که افرادی که درگیر یک پرونده حقوقی باز هستند از آن بهره ببرند ، بهترین وکیل تهران ممکن است نماینده و وکیل حقوقی فردی که متهم به جرم و جنایت و یا درگیر مسائل دیگری مانند طلاق است،باشد.

حتی در مواقع بسیاری،  با عناوین تقلبی وکالت با سوء استفاده مالی از شرایط بد افراد با توجه به اینکه کمکی به انها نمیکنند، انتخاب بهترین وکیل تهران بسیار دشوار است.

https://xn--mgbg1fo99b.com/بهترین-وکیل-تهران/

سلام

بستگی به مشکلتون هم داره، هر وکیلی توی یه سری پرونده ها قوی هست، 

من توی طلاق و خانواده و چک و ارث آقای داوود اسیوند رو خیلی خیلی قبول دارم و ما خانوادگی کارهامون رو به ایشون دادیم و هیچ کدوم از پرونده ها رو نباختیم. 

خیلی با حوصله و پیگیر هستن و یه جوری برای حق موکل دفاع میکنن انگار برای خودشون دارن دفاع میکنن. ولی توی موضوعات دیگه نمیدونم پرونده میگیرن یا نه. 

یا مثلا توی پرونده های قتل آقای خرمشاهی قوی هستن انگار. 

شماره دفتر آقای اسیوند وکیل دادگستری 02144270612 

اینم وبسایتشونه WWW.Osivandlawyer.com 

اگر موبایلشون رو خواستید میتونم از پدرم بگیرم براتون

ما یه ملک داشتیم که به مشکل خورده بود. با چندتا وکیل صحبت کردیم تقریبا همشون میگفتن نمیشه اصلا کاری کرد. ولی یکی از دوستانم یه گروه وکلا معرفی کرد بهمون توی جنت آباد بود که تخصصی پرونده های ملکی رو انجام میدادن. پرونده ما رو هم خیلی سریع به نتیجه رسوندن و خدارو شکر حقمونو گرفتیم. شمارشونو سیو کردم اینجا میذارم واست. ایشالا حل شه مشکلت ۰۲۱۴۴۸۹۹۳۴۱