2777
2789
عنوان

کم حرف بودن

173 بازدید | 11 پست

توی جمع اطرافیان که قرار میگیرم بیشتر وقتا بحث فوتبال  میشه استقلال و پرسپولیس و ...

چون من فوتبالی نیستم توی جمع یا ساکت هستم یا با موبایل سرگرم میشم یا هم  جمع رو ترک میکنم که سکوتم طولانی نشه چکار کنم که همیشه حرف برای گفتن داشته باشم؟و به عنوان یک ادم کم حرف شناخته نشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بیشتر بحث فوتباله ،اره از بیکاری رو اوردن به ان چیزا😓😂😂

یاد دامادمون میوفتم که وقتی نیوفته تو جمع دخترونه فقط خودش پسر میشینه با ما راجع به رنگ لاک و مو و لباس و غیبت شمسی خانوم😂😂😂😂

میگفت کثافتا یه پا دخترم کردید😂😂😂

یاد دامادمون میوفتم که وقتی نیوفته تو جمع دخترونه فقط خودش پسر میشینه با ما راجع به رنگ لاک و مو و ل ...

عجب😓😓😂😂👎،یه مرد تو جمع دخترا اونم حرفای دخترونه تازه یه پا دختر هم شده👎 ،رفتارش نمیپسندم ناراحت نشی ولی یه رو سری کم داره رو سرش👎👎

عجب😓😓😂😂👎،یه مرد تو جمع دخترا اونم حرفای دخترونه تازه یه پا دختر هم شده👎 ،رفتارش نمیپسندم ناراح ...

نه ادمیه که تو هر جمعی مثل خودشون میشه بعد مثلا ما ۵تا دختریم اون یه پسر میاد مسخرمون میکنه😂😂

بعد چون از بچگی با دخترا بوده خیلی باهاشون راحته 

بهش میگیم یوسف پیامبر😂😂

اصلا خاله زنک نیست 

فقط زود جوش میخوره با جمع