2777
2789
عنوان

بهم بگین چیکار کنم😑

354 بازدید | 41 پست

سلام ازتون کمک میخواستم من با یه پسری دوس بودم ولی دورش پر بود از دختر حتی بعضی از دوستای خودمم روش کراش میزدن و میرفتن سمتش اون خیلی مغروره خیلی راحتم یکیو میزاره کنار ن بهم میگه بمون ن میگه برو سر درگمم اصلا نمیتونم درکش کنم کاراش خیلی رو مخه مثلا بهم گیره میده بعد میگه اصلا کارات ب من ربط نداره بخاطر غرورش نمیتونه چیزی بگه چند روزم هس از هم بی خبریم ن اون پی ام میده ن من ولی دلم براش تنگه:)چیکار کنم بنظرتون؟

بال و پر دادن به بعضیا توهم پرواز میده^^😸✌

کات

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ یبار

شیون یبار

این رابطه مشکل داره... تمامش کن بره

یکی از اصول یک رابطه وفاداری هست. مگه خروسه که صدتا مرغ دورش باشن و هر کی خاست بره و هر کی خاست بمونه

اه 

ی ذره شخصیت برای خودت قائل باش