2777
2789
عنوان

شير شب

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 42 پست
غذا ميدم شير حسابي هم ميدم بازم بيدار ميشه دوتا ميك به شيشه ميزنه خابش ميبره

عزیزم اگه شیرش رو تا ته میخوره گشنه ست اگه نه فقط چند مک میزنه شاید خواب میبینه که بیدار میشه و گریه میکنه یا علت دیگه ای داره پسر منم همچین میکنه بعضی اوقات بیدار میشه گریه میکنه ولی شیر رو نمیخوره منم پستونکش رو میدم میخوابه دوباره

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه شیرش رو تا ته میخوره گشنه ست اگه نه فقط چند مک میزنه شاید خواب میبینه که بیدار میشه و گریه ...

تا شيشه ميره دهنش خابش ميبره انگار براش عادت شده اون تايم بيدار بشه پستونكم نميگيره بهش بدم

پسر منم پنج ماهشه، شبا هر یک ساعت شیر میخواد، و دم دمای صبح هر نیم ساعت،یعنی از ساعت سه چهار صبح هر ...

حالا قطعش نخواستید کنید ولی دفعاتشو خیلی خیلی کم کنید، و بعد شیر دادن شبانه دندون اگه داره تمیز بشه. اینکه چجوری دفعاتش کم کنید هنر و خلاقیت مادر رو میطلبه

من الان یکسالشع دخترم شیر میدم شبا دوسه بار رفتم بهداشت گف باید بدی😑😑

بهداشت تون سواد نداشته، من خودم کارشناس بهداشت عمومی هسم. شیر شبانه بالای 6 ماه دندون بچه خراااااب میکنه

غذا ميخوره عزيزم نميگيره پستونك، چكار كنم بگيره 

الان دیره واسه پستونک دادن 

ولی امتحان کن واقعا راحت میشی

اب قند یا اب نبات غلیظ درست کن پستونکو بزن بهش بعد بذار دهنش هی تند تند تکرارش کن ببینه شیرینه خوشش میاد میخوره بعد که خورد دیگه لازم نیست شیرینش کنی 

عادت میکنه میخوره

تا شيشه ميره دهنش خابش ميبره انگار براش عادت شده اون تايم بيدار بشه پستونكم نميگيره بهش بدم

چه بد که پستونک نمیگیره،پستونک خیلی کمک میکنه واسه آرامش نی نی و مادر.

والا راه حل دیگه ای به ذهنم نمیرسه 

عزیزم پستونکش رو دقیقا مث سرشیشه اش بخر ببین میگیره

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...
چه بد که پستونک نمیگیره،پستونک خیلی کمک میکنه واسه آرامش نی نی و مادر. والا راه حل دیگه ای به ذهنم ...

گرفتم نميخوره الان دهنش ميذارم فقط باهاش بازي ميكنه