که کاربلد باشه بتونه تشخیص بده اگر میشناسید لطفا معرفی کنید
زانوی چپم وقتی داشتم راه میرفام درد گرفت و نتونستم گام بلند بر دارم،رفتم دکتر ارتوپد گفت عکسmri بگیر ،عکس براش بردم گفت بر اساس گزارش mri رباط صلیبی پای چپم کاملا پاره است و گفت ریشه در گذشته ات داره احتمالا چند سال پبش یه جایی توی ورزش پاره شده و مینسک داخلی و خارجی پای چپ پاره است گفت زانوهات اب اوردن و غضروف زانوت یکطرفه ساییده شده و گفت باید رباط صلیبی جراحی کنی ده جلسه فیزیوتراپی و قرص غضروف ساز نوشت ،بعد از چند مدت دیگه رفتم یک ارتوپد دیگه گفت داخل عکسها رباط صلیبی سالمه و گزارش mri اشتباه نوشته معاینه کرد گفت مشکلی نداری و فقط عضله چهار سر ران پات ضعیف شده باید با ورزش قوی بشه،بعد از چند مدت رفتم ارتوپد دیگه ای اون معاینه کرد و گفت زانوت کاملا سالمه و باید عضله چهار سر ران رو قوی بکنی و گفت من mri رو نگاه نمیکنم و از روی معاینه تشخیص میدم،بعد از چند مدت دیگه رفتم ارتوپد دیگه ای اون معاینه کرد گفت تو معاینه زانوت مشکلی نداره عکسها نگاه کرد گفت احتمالا یک پارگی جزئی رباط صلیبی وجود داره که بعد از حدود دو سال دیگه خودشو نشون میده گفت اگر بخوای ده تا امپول ژل غضروف ساز توی زانوت تزریق میکنم که من قبول نکردم،باز هم رفتم بعد از یه مدت دیگه یه ارتوپد دیگه معاینه کرد گفت نرمی غضروف کشکک زانو داری و باید عضله چهار سر ران قوی بکنی تا خوب بشه
در حال حار هم زانوم کامل خم و راست میشه و تا حالا خالی نکرده و مشکلم اینه که وقتی تحرک و فعالیتم زیاد یا از پله ها بالا پایین میرم زانوم درد میگیره که با راه رفتن درد بیشتر میشه