2777
2789

که کاربلد باشه بتونه تشخیص بده اگر میشناسید لطفا معرفی کنید

زانوی چپم وقتی داشتم راه میرفام درد گرفت و نتونستم  گام بلند بر دارم،رفتم دکتر ارتوپد گفت عکسmri  بگیر ،عکس براش بردم گفت بر اساس گزارش mri رباط صلیبی پای چپم کاملا پاره است و گفت ریشه در گذشته ات داره احتمالا چند سال پبش یه جایی توی ورزش پاره شده و مینسک داخلی و خارجی پای چپ پاره است گفت زانوهات اب اوردن و غضروف زانوت یکطرفه ساییده شده و گفت باید رباط صلیبی جراحی کنی ده جلسه فیزیوتراپی و قرص غضروف ساز نوشت ،بعد از چند مدت دیگه رفتم یک ارتوپد دیگه گفت داخل عکسها رباط صلیبی سالمه و گزارش mri اشتباه نوشته معاینه کرد گفت  مشکلی نداری و فقط عضله چهار سر ران پات ضعیف شده باید با ورزش قوی بشه،بعد از چند مدت رفتم ارتوپد دیگه ای اون معاینه کرد و گفت زانوت کاملا سالمه و باید عضله چهار سر ران رو قوی بکنی و گفت من mri رو نگاه نمیکنم و از روی معاینه تشخیص میدم،بعد از چند مدت دیگه رفتم ارتوپد دیگه ای اون معاینه کرد گفت تو معاینه زانوت مشکلی نداره عکسها نگاه کرد گفت احتمالا یک پارگی جزئی رباط صلیبی وجود داره که بعد از حدود دو سال دیگه خودشو نشون میده گفت اگر بخوای ده تا امپول ژل غضروف ساز توی زانوت تزریق میکنم که من قبول نکردم،باز هم رفتم بعد از یه مدت دیگه یه ارتوپد دیگه معاینه کرد گفت نرمی غضروف کشکک زانو داری و باید عضله چهار سر ران قوی بکنی تا خوب بشه 

در حال حار هم زانوم کامل خم و راست میشه و تا حالا خالی نکرده و مشکلم اینه که وقتی تحرک و فعالیتم زیاد یا از پله ها بالا پایین میرم زانوم درد میگیره که با  راه رفتن درد بیشتر میشه

ببین زانودرد هیچ درمانی قطعی نداره فقط باید خودت رعایت کنی پیاده روی طولانی مدت نکنی و زیاد روی پات نمونی چهارزانو و دوزانو اصلا نشین وزنت هم اگه بالاست کم کن و کفش مناسب بپوش برای وقتهایی هم که مجبوری خیلی سرپا باشی زانوبند ببند از دستشویی فرنگی استفاده کن و پله زیاد استفاده نکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه جای عالی میشناسم تو شریعتی هم هست مامانم آرتروز شدید زانو داشت که میگفتن باید فقط عمل بشه یکی از دوستام کلینیک سینوهه رو معرفی کرد گفت قبل عمل اینجا هم ببرش چون روش های درمانشون کاملا غیر جراحی و خداروشکر نتیجه گرفت

عمل هم هزینش خیلی زیاد هم ریسک بیهوشی داره هم ممکن نتیجه مطلوب رو بعدش نگیری حدودا ۲۰ جلسه فیزیوتراپی رفت (خیلی مهم که جلسات رو کامل و مدام بری که نتیجه حاصل شه) چند مرتبه هم اوزون تزریق کرد
الانم تو خونه خودش یه سری ورزش انجام میده همونجا بهش یاد دادن که خیلی موثر

https://dr-jamaly.com/

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

منم دقیقا بابامو 6 ماه پیش بردم پیش دکتر مرتضوی جراحی کرد خیلی بهتر شد یعنی انقدر که میگن خوبه کارش و من بعد از جراحی بابام دیدم که اونقدرام سخت نیست و زودم خوب شد . البته شاید به تکنیک جراحیشم بستگی داشته باشه

منم از طریق سایت با دکترمحمدعلی قاسمی آشنا شدم رفتم پبششون برای درد لگن ام خیلی دکتر خوبین و مهم تر اینکه متخصص و فلوشیپ زانو از سویس هستن کارشونم بلدن و دکتر باتجربه و متبحری هستن

منم از طریق سایت با دکترمحمدعلی قاسمی آشنا شدم رفتم پبششون برای درد لگن ام خیلی دکتر خوبین و مهم تر ...

اینم آدرس دکتر محمدعلی قاسمی که تو شیراز و خیلی عالی شیراز، خیابان قصر دشت، نبش کوچه 78، روبروی قنادی کامران شماره های تماس 071-36266609
071-36288510

منم دقیقا بابامو 6 ماه پیش بردم پیش دکتر مرتضوی جراحی کرد خیلی بهتر شد یعنی انقدر که میگن خوبه کارش ...

واقعا دکتر مرتضوی کارش عالیه بابا بزرگ من پیش ایشون جراحی انجام داد و بعد یه مدت  بدون اینکه احتیاج به کسی داشته باشه خودش تونست کارهاشو انجام بده و اصلا هم مشکلی براش پیش نیومد واقعا دکتر خیلی خوبیه 

بچه ها کار دکتر بهنام نصیری حرف نداره واقعا

مادربزرگ من انقد ارتروزش شدید بود که تا دستشویی ام میرفت نیاز به کمک داشت بردیم پیش دکتر بهنام نصیری زانوشو عمل کرد الان خداروشکر خیلی راحت میتونه راه بره و همه کاراشو انجام میده

دیگه نیاز نیست همش مادرم یا خاله ام بره پیشش خداروشکر خودش همه کاراشو انجام میده 

یادمه پارسال برادرم تاندون پاش تو فوتبال پاره شد بردنش بیمارستان 

اگه اشتباه نکرده باشم دکترش آقای دکتر هومن یحیی زاده بود

عملش کرد و الانم پاش مشکلی نداره 

دکترش خیلی خوب بود خیلی تشخیص و دقتشون تو کار بالاس 

هم دکتر قاسمی هم دکتر قادری فوق تخصص جراحی زانو و لگن هستند. من با دیدن نتیجه کار واقعا به کارشون اعتماد دارم

فقط شیراز هستن ولی خیلیا به خاطر کارشون از شهرهای دیگه هم میرن. من که رفتم کلینیک با بقیه که صحبت میکردم بهم گفتن

مرکز فوق تخصصی جراحی های زانو و لگن

09351501501 - 09173457871