2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تیکرامون مث همه،به شما گفتن کی برین واسه سونو قلب؟

من هنوز دکترم نرفتم جواب ازمایشمو عصر میگیرم ولی بیبیم مثبت شد. می نمیخوام زودبرم سونو قلب بذار بالا ۷ هفته نی نیها هم گناه برن زود زود برن زیر دستگاه سونو. شمارفتی دکتر برات چی نوشت؟

ترشحات سفید داری؟ 

از بعد اقدام شروع شد... اول شیری بود بعد آبکی... الانم شیری هس... ماه قبلی هم ترشح داشتم ولی تا زمان پریود نیومد ولی این ماه هنوز هس... ماه قبل خیلی زودتر سینه هام درد میگرفت ولی این ماه از امروز ک روز قبل زمان پریودم هس شروع شده.. ولی فک کنم این ماه هم پریود شم خیلی امید ندارم

من هنوز دکترم نرفتم جواب ازمایشمو عصر میگیرم ولی بیبیم مثبت شد. می نمیخوام زودبرم سونو قلب بذار بالا ...

یه دکتر گفت سونو واژینال بیا هفته دیگه،چهارشنبه هفته دیگه میشم ۶هفته و ۳روز ولی میخام دوشنبه هفته بعدش برم که هفت هفتم تموم شه که برم شکمی