2777
2789
عنوان

درد بعد زایمان

148 بازدید | 5 پست

سلام خانما 5ماهه زایمان کردم سزارین... ب شدت درد استخون کمر دست پا دارم.. کلی ازمایش ویتامین دی و کلسیم و حتی روماتیسمم داد همه ازمایشام بدون مشکل بودن ویتامین دیمم بالا بود کسی تجربه داره ک چکار کنم؟؟ از زندگیم افتادم بچه م نمیتونم بغل کنم کف دست و پاهام هنوز ورم دارن و درد میکنن تمام بدنم کوفتس انگار.. توراخدا اگ تجربع دارین بگین مشکلم چیه اصلا دکتر گفت ربطی ب شیردهی و کلیسم و این چیزا نداره معلوم نیس چمه

خدایا....شکرت که میگم : شکرت..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مچ دستم درد میکرد دکتر  یه امپول زد تو مچ دستم خوب شدم.قبلش نوک ناخنم اگه به یه کابینت مالیده میشد شیونم در میومد.دکتر استخون اینا رفته بودم و میگفت بعد زایمان بعضی زنها اینطوری میشن که شاید با امپول خوب بشه شایدم نه.

برو طب سنتی بهت میگن از چیه

گرنگهدار من انست که من میدانم: شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد(خداجونم ممنونم بخاطر کنجدی میسپارمش به خودت که بهترین محافظی)یصلوات برای سلامتی منو نی نیمون هدیه مون کنید