2777
2789
عنوان

تشخیص اشتباه متوقف شدن رشد جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 4741 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💎 سخنان دکتر روازاده در مورد سونوگرافی توسط #دستگاه_های_نامرغوب ودستور به قتل جنین ⭕️ #سونوگراف ...

مرسی عزیزم برای آرامشم دعا کنید بعد ۱/۵ سال باردار شده بودم خیلی بهش دلبسته بودم  

@Alshefaa ☀️

🔴وزارت بهداشت روزانه از کنارهزار کودک بی گناه سقط شده به راحتی می گذرد.

👈⁉️بسیاری از افرادی که پزشکان به آنها توصیه کرده اند فرزند خود را سقط کنند، با مراجعه به پزشکان متعهد دریافته اند که بیماری فرزندشان دروغی بیش نبوده و نوزاد خود را با سلامتی به دنیا آورده اند.

🔴کبری خزعلی رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در گفتگو با خبرنگار

🔷وزارت بهداشت مسئول سلامت جامعه است اما از کنار مرگ روزانه هزار کودک بی پناه در سقط جنین به راحتی می گذرد. حتی در برخی موارد مراکز درمانی و مطب‌ها به خانواده ها توصیه می کنند که فرزند خود را سقط کنند. موارد زیادی از خانواده های مذهبی به ما مراجعه می کنند و اظهار درماندگی می کنند، زیرا از یکسو راضی به سقط جنین نیستند و از سویی به آنها گفته شده که به دلیل عدم رعایت موازین غربالگری فرزندشان مشکلات سلامتی دارد.

🔷بسیاری از افرادی که پزشکان به آنها توصیه کرده اند فرزند خود را سقط کنند، با مراجعه به پزشکان متعهد دریافته اند که بیماری فرزندشان دروغی بیش نبوده و نوزاد خود را با سلامتی به دنیا آورده اند. این در حالی است که پیگیری ما نشان می دهد پزشکان تهدید شده اند که اگر نوزادی با مشکلات سلامتی متولد شود تمام هزینه های دیه و مخارج زندگی وی تا پایان سال برعهده پزشک ناظر است. بنابراین پزشکان در صورت اندکی تشکیک در سلامت نوزاد، توصیه به سقط می‌کنند.

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

فروشگاه👈

🆔 @Alshefaa_store

✅موسسه تحقیقات طب اسلامی الشفاء✅

☀️دوای الهی=شفاءالهی☀️

https://telegram.me/joinchat/Cq0VdTzjsoacm61MJ7CcjQ

میشه یه صلوات بفرسیدبخت خوبی قسمتم‌بشه😢
اره.تو ۶هفته افتادم به خونریزی و رفت😔 امیدوارم بتات ۲  روزه اینده بره بالای هزار.پایینه هزار، ...

متأسفم عزیزم ببخشید ناراحتت کردم منو حلال کن ، 

من شنبه رفتم سونو ساک حاملگی رو دیده شاید پوچ بوده نمیدونم . 

خداکنه آز مایشگاه اشتباه کرده باشه

6 هفته و ۲ روز . تا الان بتام طبیعی میرفت بالا ولی امروز نسبت به ۲ روز پیش خیلی کم رفته بالا و از ۷ ...

اگر لکه بینی نداری تا ۸ هفته صبر کن بعد برو سونو

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید