2777
2789

سلام..

دوستان سیکل ۲۸روزه چجوریه؟؟

من هرماه سه روز سه روز ،پریودم جلو میفته؟روزهای بین اولین روز تا اولین روز بعذی ۲۸روزه.

اون ماه ۲۴و ماه قبلترش ۲۷

الان پریودم منظمه ؟؟خپاهشا کمکم کنید

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

اقدام  کردی برا باردارب؟

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ار شروع یکتا شروع بعدی 

اره

مگه نباید هرماه روز مشخصی بشم؟؟

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

واستون صلوات فرستادن

ممنونم

این تیکر واقعی بود تا وقتی فهمیدم نه چهارهفته ام نیس باردار نیستم و ی اشتباه بود ی اشتباه که با احساستم بد بازی شد چقدر روز سختی بود اون روز ۱۷خرداد گفتن میاد تو بغلت ولی نمیاد نمیاد😭😓😔برا مادرشدنم دعا کنید

اخه من واسه بارداری اقدام کردم..

میخوام بدونم چه روزی دقیقا پریود باید بشم ..

مثلا سیکل سی روزه ،ادم دقیق میدونه چه روزی پریود میشه،مثلا پنحم هرماه،اما بقیه سیکل ها ادم دقیق نمیدونه

اقدام  کردی برا باردارب؟

اره عزیزم

نه ماهه تو اقدامم