2777
2789

الان دکترم زنگ زد گفت سری قبل که ازمایش دادم قندخونم بالا بوده، ۱۵۶ تا بوده و باید هفته ی دیگه دوباره برم پیشش

الان هفته ی ۲۷ هستم

خیلی نگرانم حالا

کسی اطلاعاتی داره راجبش یا تجربه کرده؟؟

چی میشه اگه اینطور باشه

البتا سری قبل که رفتم واس ازمایش شب قبلش مهمون داشتم و کلی باقلوا و این چیزا خورده بودم.

ممکنه اشتباه شده باشه یا چی؟؟

منم تازه فردا میخام برم برا ازمایش هفته ۲۷ ام

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
منم تازه فردا میخام برم برا ازمایش هفته ۲۷ ام

پس نرمال بخور، تو هم مثل من نشی، من خیل یاونشب زیاده روی کردم، هرچی پخته بودم کلی هم خوردم، کیک و شیرینی و غذا و دسر و کلی چیز

خیلی استرس گرفتم حالا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نرمال بخور، تو هم مثل من نشی، من خیل یاونشب زیاده روی کردم، هرچی پخته بودم کلی هم خوردم، کیک و شی ...

من اشتها به هیچی ندارم .شبا گرسنه میخابم .معده ام اذیتم میکنه

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
باقلوا قند خیلی بالایی داره سعی کنید از میوه جان استفاده کنید 

من کلا خیلی اهل شیرینی هستم و از وقتی هم باردارم خیلی دلم میخواد، همش خودم کیک و شیرینی درست میکنم. یعنی ممکنه بخاطر باقلواهای اونشب باشه یا حتما گرفتم دیابت بارداری؟؟

حتما به همون خاطر هست ، و الا قند شما باید بین۷۰ تا ۱۱۰ یا ۱۲۰ باشه ، سعی کنید قطع کنید واز میوه ها استفاده کنید ، عسل ، و یا سیره خرما و کنجد به مقدار مناسب و نه زیاد هم خوب هست ، از نان سبوسدار و یا نان جو هم استفاده کنید