2777
2789

سلام مامانا کمکم کنید 

دخملم ۴/۵ماهشه گردنشو کاملمیگیره چلی همینطور ک داره مستقیم نگاه میکنه همینطوری سرش تکون تکون میخوره و سرشو محکم نگه نمیداره !

ایا این ایراد داره؟

از کی باید محکم سرشو نگه داره .لطفا راهنمایی کنید 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

پسرمن تقریبا پنج ماه ونیم شش بود

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

نه خواهر کلا اینجورین

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دمر بزارش اگه تونست گردنشو کنترل کنه مشکلی نیست عزیزم 

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
دمر بزارش اگه تونست گردنشو کنترل کنه مشکلی نیست عزیزم 

میتونه کنترل کنه و ب طرفین میگردونه فقط وقتایی ک مینشونمش یا میایسته همش سرش تکون تکون میخوره ک خداروشمر دوستان گفتن ۵/۵و۶درس مبشه انشالله 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
میتونه کنترل کنه و ب طرفین میگردونه فقط وقتایی ک مینشونمش یا میایسته همش سرش تکون تکون میخوره ک خدار ...

آرع گلم اون عادیه الهی تنش سالم باشه عزیزتون و عاقبت بخیر بسه...مادر بودن و هزار نگرانی💘❤❤❤

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘
آرع گلم اون عادیه الهی تنش سالم باشه عزیزتون و عاقبت بخیر بسه...مادر بودن و هزار نگرانی💘❤❤❤

ممنون عزیزم انشالله ممنون از دعای قشنگتون

بعله دیگه مادره دیگه

الان دارم میگم چرانمیچرخه رو شکم 

ولی خب میگم تا ۶ماهگی وقت هست برا اونم چون با یک اول گردنشو‌محکم نگه داره تا بتونه بچرخه

ممنون عزیزم انشالله ممنون از دعای قشنگتون بعله دیگه مادره دیگه الان دارم میگم چرانمیچرخه رو شکم&nb ...

فدای تو😘آره دیگه مرحله به مرحله پیش میره...خودتو در گیر این چیزا نکن عزیزم از فرشته ت لذت ببر این مراحلو بالخره بسلامتی طی میکنه ولی این روزاش دیگه بر نمیگرده عزیزم...

فدای تو😘آره دیگه مرحله به مرحله پیش میره...خودتو در گیر این چیزا نکن عزیزم از فرشته ت لذت ببر این م ...

عزیزمی 

اره واقعا همینطوره 

از بچه اولم از بس استرس داشتم هیچ لذتی نبردم تا جایی ک بتونم دارم سعی میکنم از این یکی لذت ببرم 😍😍😍🌝🌝🌝