2777
2789

من ی کتاب کنکور دارم ک همه ای کتابای انسالی حتی اول دبیرستان اونایی ک کنکور میان اولش نوشته پشت بندش تستاشو گذاشته میخوای

دخترم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم انشالله بسلامتی بیای بغلمون😘😘😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی کتاب کنکور دارم ک همه ای کتابای انسالی حتی اول دبیرستان اونایی ک کنکور میان اولش نوشته پشت بندش ...

تموم درسنامه هاش هست؟و اینکه همه ی درسا ؟چند عزیزم؟تادچند روز دیگ اگ کتابارد گیر نیارم اره میخوامش لطفا

تموم درسنامه هاش هست؟و اینکه همه ی درسا ؟چند عزیزم؟تادچند روز دیگ اگ کتابارد گیر نیارم اره میخوامش ل ...

من 96 کنکور دادم اونموقع گرفتم یا قلم چیه یا کاج دقیق نمیدونم ی کناب کامله ک اولش نوشته مثلا عربی درس یک همون متنایی ک تو کتابه حتی تمرین عکسا بعدش سوال تست کنکور از 86 تا 95 بعدش دوباره درس 2 و.... همه ای کتابا کامل کامل کجا هستی شما 

من 96 کنکور دادم اونموقع گرفتم یا قلم چیه یا کاج دقیق نمیدونم ی کناب کامله ک اولش نوشته مثلا عربی در ...

چقد خوب میشه مثلا از درس یک اقتصاد روانشناسی چیزی برام عکس بگیری...من یکی از شهرستانای گلستانم عزیزم ...و اینکه چقد هزینشه☺

چقد خوب میشه مثلا از درس یک اقتصاد روانشناسی چیزی برام عکس بگیری...من یکی از شهرستانای گلستانم عزیزم ...

میای باهم بخونیم

منم انسانی قدبمم

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
چقد خوب میشه مثلا از درس یک اقتصاد روانشناسی چیزی برام عکس بگیری...من یکی از شهرستانای گلستانم عزیزم ...

50 عزیزم ی لحظه صب کن عزیزم

مشکل اینجاس من رشتم انسانی نیس تاحالا نخوندم میترسم عقب بندازمت عزیزم...سال سومتع توام!؟

اره

من فقط ی هم پا میخام

ک مجبور بشم بخونم

از کی شروع میکنی

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
اره من فقط ی هم پا میخام ک مجبور بشم بخونم از کی شروع میکنی

از فردا میخوام شروع کنم البته من چون کتابارو ندارم از عمومیا شروع میکنم اگ پایه ای من پایم🙂