mparvaz مدیر استارتر عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 92 عنوان کیا این ماه فهمیدن باردارن مهر 98 225 بازدید | 25 پست مامانای این ماه بیاین تا با هم تجربه ها و هفته های بارداریمون رو به اشتراک بگذاریمکسی بوده که این ماه فهمیده باردار و تو ماه اول باداریه؟؟؟؟؟ 1398/07/09 | 12:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lexa عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 14376 من ۱۸ میفهمم باردارم یا نه افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
هانیh عضویت: 1396/11/10 تعداد پست: 5991 من قرار بود برم انتقال ولی پریود نشدم بی بی هم زدم منفیه بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده و زندگیمون رو بت بهشت تبدیل کرده 🤩🤩🤩
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6535 من قرار بود برم انتقال ولی پریود نشدم بی بی هم زدم منفیه ایشالا بارداری برسه روزی که منم تیکر بزنم
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6535 ولی نمیدونم کی باید برم سونو قلب بعد هشت هفته از اخرین پریودت حساب کن برسه روزی که منم تیکر بزنم
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 من اول مهرماه فهمیدم با بی بی چک دوروز پیشم آز دادم یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 بعد هشت هفته از اخرین پریودت حساب کن اره دکترمم گفت . ولی اخه میبینم همه شیش هفته میرن. من اخرین پریودم بیست و هشت مرداد بود امید زندگیم دوقلوهام😍
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 من اول مهرماه فهمیدم با بی بی چک دوروز پیشم آز دادم مبارکه . اخرین پریودت کی بوده . روز اولش . کی میری سونو قلب؟ رفتی متخصص؟ امید زندگیم دوقلوهام😍
سلین75 عضویت: 1398/02/14 تعداد پست: 6535 اره دکترمم گفت . ولی اخه میبینم همه شیش هفته میرن. من اخرین پریودم بیست و هشت مرداد بود ببین سونو گرافی زیاد خوب نیست ببرای بچه یوقتی برو که مطمین باشی برسه روزی که منم تیکر بزنم
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 ببین سونو گرافی زیاد خوب نیست ببرای بچه یوقتی برو که مطمین باشی آره سعی میکنم تا وقتش نرم . یه بارم سقط ذاشتم میترسم امید زندگیم دوقلوهام😍
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1983 مبارکه . اخرین پریودت کی بوده . روز اولش . کی میری سونو قلب؟ رفتی متخصص؟ فدات از شماهم مبارک باشه❤آخرین۴شهریور سیکلام۲۸روزه نه دکتر نرفتم هفته دیگه نوبت دارم برم برام سونو و آزمایشات لازم رو بنویسه یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲