oniloooo مدیر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 عنوان من بدترین زن هستم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 27 پست شوهرم دیوونه کردم دیگه با بهونه هام و لج بازیام،دست من نیست،ازش زده شدم،اصلا بدم میاد ببینمش و باهاش حرف بزنمبعد تحمل سختی های زیاد یهو سردسردشدمچیکارکنم😭😭 چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم 1398/07/09 | 12:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oniloooo مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 بیاتاپیک آخرم،منم بدم میادازشوهرم چرا چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 خیلی بلا سرم اومد که به این نقطه رسیدم خیلییییی جدا شو برو خیلی از خانم ها سختی کشیدن .درد و بدبختی کشیدن با شوهراشون .. یا به خاطر شوهراشون به خاطر دوست داشتن تحمل کردن یا مثل شما حس تنفر پیدا کردن جدا شدن .شما بهتر جدا بشی زندگی رو نه برای خودت ونه برای اون زهر مار نکن قربان وفای سگ ♥️
oniloooo مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 خب اخه چی باعثش شده ازش بدی دیدی خدانکرده خیانت دیدی چی شد که اینجورشدی من عاشقش بودمهی بدی کرد بخشیدمهی زیرآبی رفتهی خیانت کرد هی منو پیچوندالان که مثلا خوب شده دیگه به کارم نمیادمن سرد شدم😭 چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
oniloooo مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 جدا شو برو خیلی از خانم ها سختی کشیدن .درد و بدبختی کشیدن با شوهراشون .. یا به خاطر شوه ... طلاقم نمیده هرکاری کنمهی میگم تو که دلت پیش من نیستخب طلاق بدهمیگه من ۱ بار جداشدمدومین بارجداشم مردم حرف در میارن چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 طلاقم نمیده هرکاری کنم هی میگم تو که دلت پیش من نیست خب طلاق بده میگه من ۱ بار جداشدم دومین بارج ... دلش واقعا پیشش تو نیست ؟ قربان وفای سگ ♥️
oniloooo مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 دلش واقعا پیشش تو نیست ؟ چندبار خیانت کردخودم دیدم به دختره حرفای جنسی میزد😭اینا از تو ذهنم نمیره اصلا چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
عمم عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 4985 خب پس چرا میگی من بدترین زن هستم عزیزم طبیعیه آدم اینهمه بدی ببینه سرد بشه شما مشکل نداری مشکل از اونه مهربونا واسه خونه دارشدنم صلوات میفرستین🌼🌸🌹
oniloooo مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 خب پس چرا میگی من بدترین زن هستم عزیزم طبیعیه آدم اینهمه بدی ببینه سرد بشه شما مشکل نداری مشکل از او ... الان نشون میده خوب شدولی من دیگع میلی ندارمدست من نیست چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
دلبرmama عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 7894 چندبار خیانت کرد خودم دیدم به دختره حرفای جنسی میزد😭 اینا از تو ذهنم نمیره اصلا بهتر بری مشاوره .. اگر واقعا زده شدی و دوستش نداری به همه چی پشت کن و برو .قهر کن . بگو طلاق . قربان وفای سگ ♥️
oniloooo مدیر استارتر عضویت: 1398/06/24 تعداد پست: 669 بهتر بری مشاوره .. اگر واقعا زده شدی و دوستش نداری به همه چی پشت کن و برو .قهر کن . بگو طلاق . فکرکنم همین بهترین کاره😔 چه آرزوها که داشتم،و دیگر ندارم
6mohammad عضویت: 1398/07/02 تعداد پست: 404 کسی ک دوباره ازدواج کرده چرا شما اونو قبول کردی ؟ حالا دستت تو حنا بمونه