همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارکاز نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنمقبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست
منم خیلی با داداشم خوب بودم افسوس که یه عفریته اومده جلوش نمیتونیم دو کلمه حرف بزنیم با هم 24 ساعته ...
ای بابا😕
همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارکاز نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنمقبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالافک کن اون عفریته من باشم😒 چراحس میکنم الان خواهرشوهرمنم اینومیگه به من غیراینکه من تاخودشون نگ ...
😂😂😂چطوری عفریته🤣
بنظرم چیزی ک از نی نی سایت چکیدش بدستم رسیده اینکه ک همه فامیله دوطرف برای هم عفریته محسوب میشن و خانواده شوهره شاید بیشتر
میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
حالافک کن اون عفریته من باشم😒 چراحس میکنم الان خواهرشوهرمنم اینومیگه به من غیراینکه من تاخودشون نگ ...
اخه چه دلیلی داره عروسی که خونه زندگی داره پلاس خونه مادر شوهر باشه والا ما ندیده بودیم این مدلیشو دیگه فکر کن کل هفته اونجاست بعد من یه روز میرم اونجا تا داداشم از سرکار میاد پیله میکنه بریم بریم 😑😑😑😑😑