سلام بچه ها من دیروز عکس رنگی گرفتم و همه چی نرمال بود بعد از دکترم سوال کردم واسه اقدام به بارداری توی همین ماه،گفت اصلا نباید اقدام داشته باشی و بعد از پریود شدنت ماه بعد اقدام کن، شما تجربه ای دارین؟
خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من با بیهوشی انجام دادم چون می ترسیدم ، ولی دیدم اونایی که با بی حسی بود هر کدوم یه مدل بودن یکی درد داشت یکی نداشت، من ابن سینا سر قلهک با بیهوش انجام دادم ، کلا از خوابیدن تا بیدار شدن و ترخیصم 45 دقیقه طول کشید
خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
تلفنی باید نوبت گرفت یا باید حضوری برم..چون منم این ماه باید برم
به این شماره23519000 تماس بگیر،تلفن گویاست، قسمت تصویر برداری ، بعد قسمت عکس رنگی رو بگیر ، تلفنی بهتون وقت میده فقط باید روز اول پریودت تماس بگیری که برای هفته بعدش یعنی بعد تموم شدن بهت وقت بده
بعدم میگه چی با خودت ببری