2777
2789
عنوان

اقدام به بارداری بعد ازعکس رنگی

124 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دیروز عکس رنگی گرفتم و همه چی نرمال بود بعد از دکترم سوال کردم واسه اقدام به بارداری توی همین ماه،گفت اصلا نباید اقدام داشته باشی و بعد از پریود شدنت ماه بعد اقدام کن، شما تجربه ای دارین؟

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور بود عکس رنگی درد داشت؟؟

من با بیهوشی انجام دادم  چون می ترسیدم ، ولی دیدم اونایی که با بی حسی بود هر کدوم یه مدل بودن یکی درد داشت یکی نداشت، من ابن سینا سر قلهک با بیهوش انجام دادم ، کلا از خوابیدن تا بیدار شدن و ترخیصم 45 دقیقه طول کشید 

خدایا بابت هدیه گرانبهات ازت ممنونم،پسر عسلم بیصبرانه من و بابا منتظریم دستای کوچیکت رو بگیریم
من همون ماه اقدام کردم و گرفت الانم ۲۱ هفتم

ای جونم خدا رو شکر، پس چرا دکتر من گفت اقدام نکن ، شما از دکترت پرسیدی ؟

من با بیهوشی انجام دادم  چون می ترسیدم ، ولی دیدم اونایی که با بی حسی بود هر کدوم یه مدل بودن ی ...

عزیزم ببخشید چقدر شد هزینه عکس

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏

گلم اگه با بیهوشی انجام دادی اصصصصصصصلا اقدام نکن بذار اثر بیهوشی و داروها از بدنت بره ....اگه صلاحت باشه خدا بهت بچه بده تا ۴ماه وقت هست که باردارشی

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
عزیزم ببخشید چقدر شد هزینه عکس

با بیهوشی کلا شد 540 تومن، بی حسی فکر کنم 270 بود 

من با بیهوشی انجام دادم  چون می ترسیدم ، ولی دیدم اونایی که با بی حسی بود هر کدوم یه مدل بودن ی ...

تلفنی باید نوبت گرفت یا باید حضوری برم..چون منم این ماه باید برم

تلفنی باید نوبت گرفت یا باید حضوری برم..چون منم این ماه باید برم

به این شماره23519000 تماس بگیر،تلفن گویاست، قسمت تصویر برداری ، بعد قسمت عکس رنگی رو بگیر ، تلفنی بهتون وقت میده فقط باید روز اول پریودت تماس بگیری که برای هفته بعدش یعنی بعد تموم شدن بهت وقت بده 

بعدم میگه چی با خودت ببری

اخه با بیهوشی گرفتید  من نه

اصلا نپرسید بی هوش کردی یا نه،تلفنی ازش پرسیدم البته از دستیارش پرسیدم گفت نه اقدام نکن 

به این شماره23519000 تماس بگیر،تلفن گویاست، قسمت تصویر برداری ، بعد قسمت عکس رنگی رو بگیر ، تلفنی به ...

ممنونم عزیزم❤