2777
2789
عنوان

مامانایی که نوزاد دارن میان لطفا

112 بازدید | 14 پست

سلام .راستش مامانی عزیز من دچار وسواس فکری شدم از وقتی فهمیدم حرکات نوزاد تو خواب ممکنه تشنج باشه .الان پسر من ۴ ماهشه و وقتی میخوابه دستاشو مدام تکون میده میاره سمت صورتش و پاهاشو میکوبه رو تشک .میخواستم ببینم بچه های شما چه حرکاتی میکنن تو خواب 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

نبابا چیزیش نیس طبیعی هست

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا همین کارارو . از نوزادی تا الان ک 9ماهشه همینه . وول زیاد میخورن . طبیعیه

وای ترو خدا راست میگین .به خدا از دیشب نخوابیدم‌اصلا .میشه توضیح بدین چکار میکنه دخترتون ؟

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
واااا بچه تب نداشته باشه که تشنج نمیکنه. وقتاییم که تب داره تا صب بیدارم مراقبشم. مواقع دیگه هم رااا ...

نه بابا تو نت در مورد نوزادا چیزای دیگه گفته .

لطفا اگه چیزی میدونید بگید 

وای ترو خدا راست میگین .به خدا از دیشب نخوابیدم‌اصلا .میشه توضیح بدین چکار میکنه دخترتون ؟

نوزاد ک بود ی بند دستش تو صورتش بود حتی موقع شیر خوردن تو خواب پاهاشو محکم میزد ب تشک . یا شکمشو میاورد بالا . همه میگفتن نشونه رفلاکسه . اما بردم سونوگرافی کرد گفت رفلاکس ندارهنداره فقط نفخ داره. الانم بزرگتر شده بازم دست ب صورتو داره ولی تو خواب از این ور اتاق میره اون ور اتاق . دستاشو تکون میده . یکارایی میکنه شب تا صبح منم همینجوری بالاسرش نشستم روش پتو میندازم 

مینا قری هستم
نوزاد ک بود ی بند دستش تو صورتش بود حتی موقع شیر خوردن تو خواب پاهاشو محکم میزد ب تشک . یا شکمشو میا ...

خدا خیرت بده عزیزم. نگرانیم‌کم تر شد .من غذا بادمجون خوردم شنیدم باد زیادی داره .پسرمم شیر خودمو میخوره .ممکنه دلیلش این باشه؟

خدا خیرت بده عزیزم. نگرانیم‌کم تر شد .من غذا بادمجون خوردم شنیدم باد زیادی داره .پسرمم شیر خودمو میخ ...

اره بچه ها حتی اگه چیزای نفخ دارم ندی یکم نفخو دارن چ برسه ب غذاهای باد دار . یکم عرق نعنا با اب جوش قاطی چند قطره بهش بده خیلیییی ارومش میکنه 

مینا قری هستم
اره بچه ها حتی اگه چیزای نفخ دارم ندی یکم نفخو دارن چ برسه ب غذاهای باد دار . یکم عرق نعنا با اب جوش ...

مرسی عزیزم‌.خدا گل دخترتو برات حفظ کنه 😍😍

پسرمنو میدی چکار میکردی  فقط زور میزد قرمزندگی میشد تا پنج ماهگی اینطوری بود بعدش دیه بهتر شد

تو خواب ؟دست و پاهاشم تکون میخورد ؟

نوزاد ک بود ی بند دستش تو صورتش بود حتی موقع شیر خوردن تو خواب پاهاشو محکم میزد ب تشک . یا شکمشو میا ...

عزیزم‌ دختر شما وقتی بیدار بود و هیجان زده میشد دست و پاهاشو مدام تکون میداد ؟یه حالتی مثل لرزیدن