2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 19 پست
😁😁😁😁خدا شاهده ما اين بوديم😄😄 مثلا بهش ميگفتم هيچ حرفي نداره يه ساعته حرف نميزنيم.ميگفت نه خب ت ...

معلومه شما خانومه محکم و با اراده ای هستی که راحت از پس مشکلاتت برمیای من یک سال و نیمه ازدواج کرددم و این مشکلاتو دارم همسر اولم خیلی پرحرف و پر انرژی بود اون اخلاقشو دوس داشتم اما همسر دومم به زور دو کلمه حرف میزنه وخودمم ادم ارومی هستم واسم سخته با همچین ادمی که فقط نقش یه مترسکو داره یه عمر زندگی کنم😔😔😔

اره حق با شماس اما همه اینا روحیه میخواد که من ندارم واقعا خیلی دوس دارم شاداب باشم و شاد زندگی کنم ...

اينو چند وقت پيش به خواهرم گفتم اونم هي همينو ميگفت.ببخشيد اينو ميگم ها ولي بيزحمت جمع كن خودتو بي روحيه گي اين چيزا بهونه هست.خداوند چنان انرژي در وجودمون گذاشته خودمون استفده نميكنيم انتظار داريم برامون برسه.مخصوصا زن جماعت كه با يه مدل موي جديد حالش بهتر ميشه😁😁😁شما يه اراده ميخواي عزيز . ايني كه ميگي من اسمش رو ميذارم تنبلي.برو از اين زندگيت لذت ببر از شوهرت لذت ببر . يعني چي رابطه ندارم چرا دور از جون جذامي هستي.آدميزاد در جماعته كه زندست.بخواهرم هم همينو گفتم يه پيله پيچيدي دور خودت.اين پيله رو پارش كن دور بريز. نهايت اينكه تا خودت اراده نكني وضع همينه. ايشالا اراده كن بسازش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اينو چند وقت پيش به خواهرم گفتم اونم هي همينو ميگفت.ببخشيد اينو ميگم ها ولي بيزحمت جمع كن خودتو بي ر ...

چشم عزیزدلم  حرفاتون خیلی ارومم کرد امشب باور کن با بغض این تاپیکو‌زدم ولی از اینکه با شما هم صحبت شدم یه مقدار بهتر شدم ادم همچین دوستایی دوروبرش داشته باشه هیچ موقع احساس ناراحتی نمیکنه 

حتما رو حرفاتون کار میکنم و سعی میکنم از این حالت دور شم فدات شم

بازمم ممنونم😘😊

معلومه شما خانومه محکم و با اراده ای هستی که راحت از پس مشکلاتت برمیای من یک سال و نیمه ازدواج کرددم ...

ميگم اين شوهراي ما برادر نيستن😄😄😄 شما هم هميني بايد خودت بخواي . هر وقت بخواي همه كاوي ميكني.در ضمن اون فكر جدايي هم از سرت بنداز.حالا اول راهي .درست ميشه ولي نه همينطوري بايد تلاش كرد.در ضمن به نظرم تا خودت سر حال نيومدي به فكر بچه نباش.قرار نيست اون زندگي شما رو درست كنه كه . اين حال شما باعث ميشه به اون هم خوب نرسي رسيدن كه فقط تر و خشكي نيست . بچه مادر سر زنده ميخواد حتي نوزادش.عزيز جان اراده كن و ميتوني.قربونت من برم بچه رو شير بدم😜😘

ميگم اين شوهراي ما برادر نيستن😄😄😄 شما هم هميني بايد خودت بخواي . هر وقت بخواي همه كاوي ميكني ...

مرسی عزییییزدلم حتمااااااا

نی نی کوچولوتم ببوس جای من اخه من عاشق بچه هام😄💕شبت به خیر دوست مهربونم😘😘