2777
2789
عنوان

چقدر سن ازدواج پایین اومده!!!

554 بازدید | 71 پست

من قراره سال بعد بازم کنکوربدم وانشااااپزشکی قبول بشم والانم درحال برنامه ریزی وثبت نام کلاس واین چیزام.البته قبلا هم کنکوردادم ولی چیزی که میخواستم قبول نشدم.ولی یه چیزی نگرانم کرده جدیدا.اونم اینه که اکثر همکلاسی های راهنمایی ودبیرستانم ازدواج کردن!الان بیست ویک سالمه!میگم نکنه که واسه پزشکی خوندن ودانشگاه رفتن دیرباشه ؟!یعنی من الان که ۲۱سالمه ومجردم خیلی ضایعست؟!😐😑واقعا دیگه هرجا روکه میبینی وخترای زیر بیست ودو ازدواج کردن !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٢٥ سالمه مجردم و دوستاي مجرد زياديم دارم

ارشدم و كيس ازدواجم هست برام ولي الان واقعا نميتونم!

والا بيشتر ب نظرم رفته بالا تا پايينا😬🤔

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

اره زمان ما که 20بودیم همه سن بالاتر حالا برعکس شده نه سنت زیادنیس منم چندسال پیش که همسن توبودم میگفتم برای پزشکی دیرو... ولی الان حسرت به دلم مونده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

زندگیاشونم میبینی دیگه همینجا! با شوهراشون یه قل دوقل بازی میکنن . ‌

کار درستو شما میکنی 

بچسب به درس که از صدتا شوهر بهتر آینده تو میسازه

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما / غافل از اینکه خدا هست دراندیشه ما 

اونا عجله داشتن عزیزم شما اهدافه بزرگتری داری، ۲۱سال سنی نیست، و از طرفه دیگه کساییکه پزشکی قبول میشن ۵۰درصدشون چند سال پشت کنکور میمونن که پزشکی قبول شن پس ازون لحاظ هم نگران نباش انشاا... کیس مناسب رو اونجا پیدا میکنی

من توفکرزودازدواج کردن وشوهرواینا نیستم.دوست دارم پیشرفت کنم وبعد ازدواج کنم.ولی هرروز خبرمیرسه که یکی عقدکرده واکثراهم همسن من هستن.واقعا یه لحظه نگران شدم!😂امروز واقعا حس کردم که روی دست مامان وبابام موندم😂😂😂شوخی کردم!ولی واسم خیلی عجیبه!