2777
2789
عنوان

دانشگاه و رشته خواهر شوهرم اذیتم میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2196 بازدید | 105 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته واقعا ، مرسی که ایقد راهکار خوب بهم پیشنهاد میکنی

یه سوال

هم، هم رشته ایته هم  تو دانشگاه تو هم هست؟

🌸اگر درمان دردش دیر شد دل                              🌸چه زود از عالم سِیر سیر شد دل                          🌸دل پیران جوان دیدم ولی من                            🌸جوان بودم که ناگه پیر شد دل❤
هم رشته ایم هست و میخاد مهمانی بگیره تو دانشگاه من

خب چرا میخواد اینکارو بکنه  

🌸اگر درمان دردش دیر شد دل                              🌸چه زود از عالم سِیر سیر شد دل                          🌸دل پیران جوان دیدم ولی من                            🌸جوان بودم که ناگه پیر شد دل❤
مگه باید خوشت بیاد؟؟؟  منم از تو دقیقا

جا داره بگم عجب سلیطه ای   

شیرین من بمان.. مگر این روزگار تلخ...   فرهاد خسته را به نگاهی امان دهد...   در زلف شب گره بزنم زلف مست را  ... شاید شوم به سوی تو راهی ...نشان دهد    حرفی بزن که عشق به هر واژه گل کند ... ما را نصیب دیگری از این زمانه نیس... با من از عاشقانه ترین لحظه ها بخوان ....حتی اگر هوای دلی عاشقانه نیس ...    با من بخوان ،تا این ترانه را با تو سفر کنم،  با من بخان تا در هوای تو  شب را سحر کنم ، با من بخوان😔😔
نه عزیزم با سوابق تحصیلی  و بدون کنکور قبول شده

ولی انصافا من درکت میکنم ربطیم به حسادت نداره 

واقعا یه وقتایی از کارایه این مدلیع بقیه خوشت نمیاد

جا داره بگم عجب سلیطه ای    

دوستمون منظورش حسادت نبود 

واقعا جایع تعجب بوده براش که چرا میخواد مهمان بشه بیاد دقیقا پیش ایشون

فقط بد رسوند منظورشو و اولش نگفت اون این کارو داره میکنه