2777
2789
عنوان

میشه راهنماییم کنید راجب آبگرمکن

4728 بازدید | 13 پست

دوستان آبگرمکن ایستاده خوبه یا دیواری؟

شما کدوم دارید چه مارکی هستش؟

من از این ایستاده ها دوست ندارم جلوه بدی به اشپزخونه و کابینت ها میده ولی همسرم همش میگه ایستاده بگیریم دیر به دیر تعمیر میخواد شما نظرتوت چیه؟

دیواری مارک خوب چی بخریم؟

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

پکیج بزنید

ما دیواری ایرانشرق و بوتان داریم دوتاشم اشغاله خیییییلی اذیت میکنن جفتشون

زمینی بخر یا جای دیگه بذار حتما ک نباید تو اشپزخونه باشه

اگرم گذاشتی تو کابینت بندی جاسازی‌ش کن

دختـرے در مـن ساز امیـدوارے مینوازد...

ما 15 ساله دیواری بوتان داریم یکبارم بازش نکردیم برا تعمیر خیلی راضیم مامانم هم بوتان داره راضیه ایستاده اصلا دوس ندارم زشته یاد آبگرمکنای نفتی قدیم میفتم

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پکیج بزنید ما دیواری ایرانشرق و بوتان داریم دوتاشم اشغاله خیییییلی اذیت میکنن جفتشون زمینی بخر یا ...

اخه بجز اشپزخونه دیگه جا نداریم که بزاریم دیواری بده؟؟؟

ما 15 ساله دیواری بوتان داریم یکبارم بازش نکردیم برا تعمیر خیلی راضیم مامانم هم بوتان داره راضیه ایس ...

اره واقعا منم از این ایستاده های گنده خیلی بدم میاد

میگن خیلی تعمیر میخواد دیواری

اره واقعا منم از این ایستاده های گنده خیلی بدم میاد میگن خیلی تعمیر میخواد دیواری

من ک این چن ساله راضی بودم باز شما تحقیق کن بیشتر

سالها بگذشته از میلاد من🍁    کو یکی مردانه باشد یاد من.    🍁  من و تنهایی و یک شمع روشن.🍁  خدایا نکند باد بیاید😢

بله مردم خیلی هاشون نمی دونند آبگرم کن زمینی بهتره چون نیاز به تعمیر مداوم نداره ولی دیواری زود به زود باید تعمیر بشه شوهر من نمایندگیش را داره و خودم ۲۰ سال زمینی داریم ورق ۴ میل یک بار هم تعمیر نکردیم 

بله مردم خیلی هاشون نمی دونند آبگرم کن زمینی بهتره چون نیاز به تعمیر مداوم نداره ولی دیواری زود به ز ...

چه مارکی برا مخزندار بهتره که ورقش 4 میل باشه؟

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام ، فرقی نداره ، 4 میل باشه خوب عالی هست ، ، باز هم از شوهرم برات می پرسم

ممنون. خبرشو بهم بدی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
سلام ، گلم پرسیدم ، همسرم میگه مارکش فرق نمی کنه فقط 4 میل  و گالوانیزه باشه ، ،و اینکه  ا ...

سلام گلم ممنونم  

سلام عزیزم برای خرید بهترین آبگرمکن دیواری بوتان من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/best-model-water-heater-butane/