2777
2789
عنوان

تعبیر خواب خوردن مو 😔

5963 بازدید | 14 پست

خواب دیدم مشت مشت دارم با اشتها مو میخورم تو خوابمم اصلا مشکلی با این قضیه ندارم موهای بلند مشکی انگار موی خودمه 

الانکه میگم  چندشم میشه ولی هرجا گشتم  همچین چیزی نبود تعبیرشو بخونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فيلم ترسناك زياد ديدي😂😂😂تعبيري جز اين نيافتم

اتفاقا دیشب کل خوابم ترسناک بود 

دعا نویس چشم راستش کور بود زد تو شکمم طلسم نازایی کرد

من اصلا بچه نمیخام حالا 😔

بعد اینقد دردم گرفت یهو از خواب پریدم 

کلا هم خواب دعا و طلسم و جن میبینم خیلی 

بقیه میگن بهش فکر میکنی برا همونه 

احتمالا  پرخوری کردی 

راست می گم

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
اتفاقا دیشب کل خوابم ترسناک بود  دعا نویس چشم راستش کور بود زد تو شکمم طلسم نازایی کرد من اصل ...

دهنت اشفتس تموم شد و رفت

اسطخودوس و گل گاو زبون زياد بخور خصوصا شب اسطخودوس خوابو عميق و با ارامش ميكنه

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

سلام

ببخشید میدونم که تاپیک قدیمیه

میخواستم بدونم که خوابتون در واقعیت به چی تعبیر شد

منم خواب دیدم موی سرم رو کس دیگری میخوره.  

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care