2777
2789

من معمولا پریودم منظم هست و ۲۶-۲۷ روزه هست دوره پریودمم ۶ روزه

مرداد ماه بعد پریودیم و روز ۹ ام پریودیم یعنی سه روز بعد غسل کردنم رابطه مشکوک داشتیم و من قرص اورژانسی خوردم و دقیقا یه هفته بعد قرص پریود شدم و طول دوره ام ۱۶ روز شد

و من اصلا تجربه قرص نداشتم

و این ماه من ۲۱ ام پریود شدم ولی هفته پیش حین رابطه  کاندوم پاره شد و مجبور به استفاده شدم 

یعنی روز ۱۵ ام پریودیم و چون زمان تخمک گذاری بود فوری اورژانسی مصرف کردم

امما از وقتی استفاده کردم به شدت سردرد دارم

میخواستم ببینم از عوارض قرص می‌تونه باشه

و اینکه یکی از دوستام می‌گفت قرص اورژانسی اگه چندماه بینش فاصله نباشه اثر نداره

چرا اثر داره ولی نخور خوب نیس تنبلی تخمدان میگیری

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجبور شدم من حتی اوایل میخواستم برم دکتر برا روش پیشگیری قرص بخورم همسرم نذاشت

هر روشی بهتر از خوردن قرص اورژانسیه دیگه اینکارو نکن نهایتن سالی دوبار باید استفاده بشه این قرص  

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
هر روشی بهتر از خوردن قرص اورژانسیه دیگه اینکارو نکن نهایتن سالی دوبار باید استفاده بشه این قرص  ...

اصلا بار اول خوردم اینطوری نبود

الان حس افسردگی دارم

پرخاشگر شدم

تازه فکر میکنم رو میل جنسیم اثر گذاشته

اصلا بار اول خوردم اینطوری نبود الان حس افسردگی دارم پرخاشگر شدم تازه فکر میکنم رو میل جنسیم اثر ...

کلن چیز خوبی نیس تخمدان پلی کیستیک چاقی ریزش مو خیلی چیزای دیگه لک صورت و....میاره اگه زیاده روی کنی

کلن چیز خوبی نیس تخمدان پلی کیستیک چاقی ریزش مو خیلی چیزای دیگه لک صورت و....میاره اگه زیاده روی کنی

وااای آره 

من کلا یه سال عقد بودم وزنم ثابت بود

کلا همه از هیکلم تعریف میکنن

امما الان یکی‌دو ماهه ۴ کیلو اضافه کردم

شاید اثر دوبار مصرف این قرص ها باشه ؟

فک نکنم با دوبار مصرف ولی کلن دیگه نخور ❤💋