2777
2789
بچه ها مدل بافت میخوام برای روز زایمانم میشه مدلهای قشنگ بهم بدین اگر بلدین؟ باید بدون مهره باشه و میخوام مدلی باشه که چند روز رو سرم باشه و خراب نشه من اصلا تجربه بافت تاحالا ندارم بافت افریقایی نمیخوام فقط مدل برای روی موهام موهامم تا زیر شونه هام هست و جلوشم تقریبا بلنده
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به چه چیزا فک میکنی ....
توامروزانجام خواهی پذیرفت،زیراامروز روز تکمیل وکمال است.ومن برای روزی چنین عالی تمام عیار، خدا را شکر میکنم،امروز معجزه پس از معجزه خواهد امدوشگفتیها لحظه ای باز نخواهد ایستاد.
خانومی زایمانت سزارین هست که تاریخ دقیقشو میدونی؟ راستی با تولد نی نی نازت مراسم خاصی میگیرین که میخوای موهاتو ببافی؟
مرد به زن گفت...اگر این یکی هم دختر شود دستانش را قطع خواهم کرد............خداوند به انها پسری داد که دست نداشت!!!!!!!!!!!!!
آره دوستم سزارینم به خاطر مشکل رحمم
چرا براتون جالبه! این همه میرن مش ورنگ میکنن! من دکترم ممنون کرد رنگو میخوام ساده نباشم موهامم مرتب باشه
دخترم نهال 30 اردیبهشت 92 قدم در این دنیا گذاشت و زندگیمونو روشن کرد