2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید کمک😢😢😢چه جوری به شوهرم بگم پریود شدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5422 بازدید | 62 پست
روم نمیشه بگم بازم پریود شدم وخبری از نی نی نیست

عزیزم بارداری دست تو و شوهرت نیس ک .هروقت خدا بخواد میشه گلم. بگو اینبارم خدانخواست. ایشالا ماه دیگه.

من همیشه نظرم اینه ک چیزی رو ب زور از خدا نخام. هرچی مصلحت بنده هاش باشه خودش میده

❤خدایا عاشقان را غم  مده  شکرانه اش با من....❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم پارسال همین موقعه تنبلی تخمدان داشتم استرس داشتم نکنه حامله نشم دکتررفتم داروداد یک ماه بعدش حام ...

الهیییی عزیزم خدا حفطش کنه.چند ماه اقدام بودی؟چه داروهایی مصرف کردی‌‌؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
جدی؟خداکنه .خدا از دهنت بشنوه عزیزم

من ۱۰روز عقب انداختم بعد پریم با لکه قهوه ایی شروع شد بعد ماه بعدش با سه روز تاخیر بیبی مثبت شد

میشه برا سلامتی نی نی جونم صلوات بفرسی (الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
خوشبحالت دعام کن عزیزم

ان شا الله که خیره ولی اگر نبودی دوباره اقدام میکنی بالاخره میشی منم داستان داشتم ولی الان دوتا دارم 

هر دفعه این برگه های منفی رو میزاشتم جلوم گریه میکردم 

امکان بارداری هست چون منم اونجوری لکه بینی داشتم

لکه بینیت در چه حد بود خواهری؟کی بی بی مثبت شد‌؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
لکه بینیت در چه حد بود خواهری؟کی بی بی مثبت شد‌؟

لکه بینیم قهوه ای بود سه چهار قطره بعدش من چون پریودم همیشه ده بیست روز عقب میافتاد بی بی نزدم یه هفته بعد لکه بینی زدم مثبت شد

خدایا منو شرمنده نکن دشمنامو شاد نکن میدونم بنده خوبی نیستم ولی تو خدایی کن😔
عزیزم بارداری دست تو و شوهرت نیس ک .هروقت خدا بخواد میشه گلم. بگو اینبارم خدانخواست. ایشالا ماه دیگه ...

درسته گلم ولی انتطار خیلی سخته انشالله خواسته ما با مصلحت خدا یکی بشه

لکه بینیم قهوه ای بود سه چهار قطره بعدش من چون پریودم همیشه ده بیست روز عقب میافتاد بی بی نزدم یه هف ...

آها.میگم چند روز لکه بود یا فقط یک روز

جدی میگی؟خداکنه دعام کن

میشه ان شالله استرس نداشته باش بسپر بخودش کار خداست فقط قربونش برم براش زحمتی هم نداره

میسپارم کشور دل را به دستانت ولی              خواهشا مانند مسئولان ایرانی نباش
اره عزیزم دلم مطمئن باش که بارداری استرسم از خودت بیرون کن که ۹۹ درصد سقط جنین استرسه 

چشم گلم حتما مرسی بابت روحیه دادنت گلم

من اون ماهی که باردار بودم چندتا لک دیدم که فک کردم پریودم ولی اصلا رو پد لک نمیشد فقط وقتی میرفتم دسشویی رو دستمالی که خودمو خشک میکردم دیدم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن