2777
2789

سلام دوستان من سیکلم معمولا ۳۲روزه اس امروز یک روز بعد از تاخیر پریود لک بینی قهوه ای دارم که کاملا بی سابقه اس از بعدازظهر شروع شده وفقط در حد یکی یا دو لکه اس.همیشه خونریزی پریودم شدیده.ترشحاتم زیاده.۱۹زوز از تزریق امپول ازادسازی تخمک میگذره .حدود ۱۰روز دل درد وکمردرد شدید داشتم ولی الان هیچگونه دردی ندارم.۵روز پیش بی بی منفی بود.آیا امکان بارداری هست؟کسی اینجورس شده وباردار بوده؟علایم چی بوده؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگو بهش فقط بهش پیام بده داری میای ی بسته نوار واس شب بگیر تمام

😢😢😢😢بخدا خیلی سخته اون خیلی ذوق داره ولیییی....

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍

صبر کن ببین  اگه پریود نشدی بارداری .... 

اما اگر شدی  نگران نباش بدنت داره خودشو واسه بارداری اماده میکنه  من ۲ سال  اقدام داشتم   زیاد حول نباش میشه 

دخترم   تو نور دیده ای منی    
فک کنم لک صورتی برا پریودی شاید این لانه گزینیه استراحت کن و مراقب باش

آخه یک روز از موعدم میگذره