2777
2789
عنوان

با یه پسر آشنا شدم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 39 پست

این ک تو پیجش دختر باشه دلیل نیست ک با همه شون در ارتباطه فالوورن دیگه

درمورد پیج های خانومایی ک لباس بد میپوشنم خب تقریبا همه اقایون میبینن اینارو فقد اکثرا پنهانی میبینن ایشون با اعتماد ب نفس کامل فالو کرده شما خوب باهاش حرف بزن اگه اخلتقیات دیگش خوب بود دراین مورد بهش بگو و تذکر بده

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره از چه خانواده ای باشی برای خانواده ما خوب نیست نه من فامیلا یا پسرایه فامیل رو دارم نه شوهرم دخترا و زنارو که بخواد لایک کنه یا نظر بده ولی بعضی خانواده ها بازن هر جوری جلوی هم لباس میپوشن می گردن هر حرفی می زنن 

نیاز داره خب طبیعیه به نظرم ولی مزاجش گرمه 

با کمال احترامی که برا همتون قائلم ولی باید بگم که هیچ خوشم نمیاد کسی تو تاپیکام نمک بازی دربیاره اگه سوالی میپرسم، جوابمم میخوام همین و بس. _تیکه بامزه نندازین لطفا دوستای عزیزم_ مرسی بوووس😘

وا الان اکثر مردها از این پیج ها دارن و همه چی می بینن

بعدم‌پسره مجرده خب چیکار کنه

تعهدی به کسی نداره که الآنننن ....

حتی الان توی  خود همین  سایت می بینی مردهای متاهل هم از این کارها میکنن منظورم کاربددددد نیستا داشتن این صفحه ها منظورمه همین که خیانت نکنه و زندگیشو دوست داشته باشه کافیه انگار 

تو فعلا داری باهاش اشنا میشی

هیچ کدوم تعهدی به دیگری ندارین

راحت عین دو تا دوست باشید ببینین چی پیش میاد چشمت رو هم درست باز کن 

گیر به این چیزها نداه ببین شخصیت و رفتار و کردارش چجوریه

هست زیادم هست بخدا  ولی اینجایی که همه هستن نیستن

خیلی بی اعتماد شدم 

به تمام آقایون 

فک میکنم از خودشون بد تر نیست این فکر  داره داغونم میکنه

کاش این که شما میگی باشه 

پسر خوب !

💖