2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی

113 بازدید | 14 پست

سلام خانما من دوماه آمپول hmg میزنم تو این دوماه درد پریودام خیلیییی شدید شده به حدی که احساس میکنم بچه بوده داره سقط میشه دکترمم گفته دیگه کلا کیست ندارم این طبیعیه قبلنا که کیست داشتم اینجوری نمیشدم واقعا دارم مینیرم چیمار کنم😢😢

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دیروز موعدم بودم ولی نشدم امروز چندتا لک قهوه ای کمرنگ دیدم یعنی امیدی نیست؟۱۹روز از تزریق امپولhcgهم میگذره

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
چون کیستت دفع شده درد داری لابد!

یعتی میتونه از اون باشه چیکار کنم خوب بشه مسکن ضررداره بنظرتون

توروخدا واسه نی نی دار شدم دعا کنین دیگه خسته شدم از انتظار از دکتر اگه میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجتم
من دیروز موعدم بودم ولی نشدم امروز چندتا لک قهوه ای کمرنگ دیدم یعنی امیدی نیست؟۱۹روز از تزریق امپولh ...

چند ماهه اقدامین چند تا آمپول زده بودین فولیکولاتون چند بود

ماه دوم ۴ولی ۲۱و۱۹.دوتا روز ۱۴

منم دوتا زده بودم دوتا داشتم 19.21ولی این ماهم نشد😥😥😥😥

منم دوتا زده بودم دوتا داشتم 19.21ولی این ماهم نشد😥😥😥😥

انشالله ماه بعد عزیزم یعنی منم امید نداشته باشم؟چند روز بعد از امپول پریود شدی؟

۲تا حاجت دارم لطفاواسم ۲ تاصلوات بفرستین ودعا کنین .هرکس فرستاد بهم بگه براش سوره حمد بخونم😍
انشالله ماه بعد عزیزم یعنی منم امید نداشته باشم؟چند روز بعد از امپول پریود شدی؟

انشاالله نه گلم امیدوار باش دس خدا چیزی نیس انشاالله حامله ای من اون ماه 15یکیم16زدم امروز پریود شدم فک کنم 21روز گذشته

انشاالله نه گلم امیدوار باش دس خدا چیزی نیس انشاالله حامله ای من اون ماه 15یکیم16زدم امروز پریود شدم ...

ممنون گلم همچنین.منظورم آمپول آزادسازی تخمکه آجی منظور شما هم همون امپوله؟

ممنون گلم همچنین.منظورم آمپول آزادسازی تخمکه آجی منظور شما هم همون امپوله؟

نه عزیزم آزاد سازی رو 20زدم الانم 18روز گذشته ازش