2777
2789
خیلی سخت بود خییییلی.....پسر من با بدبختی اون زانتاک تلخ لعنتیو میخورد،ایشالله همه بچه ها خوب باشن ه ...

سلام عزیزم، پسر منم 40 روزشه، دکتر زانتاک داده، گفت تا 4 ماهگی خوب میشه، پسر شما تا یک سالگی زانتاک میخورد؟ از کی متوجه ریفلاکسش شدین و دارو شروع کردید؟ حساسیت به لبنیاتم داشت؟ 

سلام عزیزم، پسر منم 40 روزشه، دکتر زانتاک داده، گفت تا 4 ماهگی خوب میشه، پسر شما تا یک سالگی زانتاک ...

سلام

ی ماهش بود بعد از هر بار شیر خوردن همه رو بالا میاورد از ی ماهگی دارو میخورد،من خودمم رژیم داشتم،پسر من تا یک سال و چهار ماهگیش دارو میخورد،تا زانتاک و میخورد خوب بود وگرنه هی میومد تو دهنش و قورت میداد،شبا هم بی قرار میخوابید،لبنیاتم گفته بود خودم نخورم،اصلا نه شیر و نه ماست

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ی ماهش بود بعد از هر بار شیر خوردن همه رو بالا میاورد از ی ماهگی دارو میخورد،من خودمم رژیم داش ...

ممنون عزیزم جواب دادید، منم دکتر گفت فقط لبنیات نخورم، بقیه چیزا رو میتونم بخورم، حالا پسر من بالا نمیاره، فقط میاد تو گلوش و قورت میده، سه تا دکتر بردیم، یکی رانیتیدین ایرانی داده، یکی همین زانتاک و یکی امپرازول، ما ام گفتیم زانتاک چون خارجیه، لابد بهتره، پس شما از زانتاک راضی بودی، کاملا پسرت درمان شده الان؟ میتونه لبنیات مثلا بستنی بخوره یا هنوز آلرژی داره؟ 

ممنون عزیزم جواب دادید، منم دکتر گفت فقط لبنیات نخورم، بقیه چیزا رو میتونم بخورم، حالا پسر من بالا ن ...

با زانتاک بی قراری شبانه برطرف شد و تونست بخوابه؟ بعد ببخشید زیاد سوال میپرسم، شیر خشک میدادی؟ چه مارکی؟ 

ممنون عزیزم جواب دادید، منم دکتر گفت فقط لبنیات نخورم، بقیه چیزا رو میتونم بخورم، حالا پسر من بالا ن ...

خواهش میکنم گلم....به من خیلی چیزا گفته بود نخورم،به پسرمم همچنین،اصلا میوه نمیخورد پسرم...اره زانتاک عالیه،فقط همینو بده،ایشالله که به غذا خوردن بیوفته خوب میشه......الانم همه چی میخوره،هیچیش نیس خداروشکر  

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
خدا رو شکر گل پسرت خوب شده😇 رژیمتون غیر از لبنیات چیا بود مگه؟  

ممنون❤❤لپه،لوبیا،عدس،نخود،لوبیا سبز.بادمجون،ماکارونی،سویا،شیر،ماست،غذاهای سرخ کردنی،شکلات،زیاد یادم نی گلم،ولی بیشتر بود،بعد من. شیرینی خامه ای میخوردم پسرم بعد شیر خوردن عجیب بالا میاوردش