2777
2789

سلام خانوما من هیچ جایی رو جز اینجا ندارم بتونم دردل کنم و راهنمایی بگیرم لطفا بدون متلک و قضاوت بهم کمک کنید مهربونا❤

منو علی ۴ ساله باهم دوستیم و بنا ب دلایلی فعلا بخاطر مخالفت بابام باید ی سال دیگ صبر کنیم تا ببینیم چی میشه وضعیتمون

تو این چهارسال ما همه چیمون با اطلاع هم بوده و روی هم ب شدتتتت حساس بودیم ینی هرجا میخواسیم بریم باید قبلش بهم دیگ میگفتیم یا کلا حق نداشتیم زیاد با رفیقامون بپریم و همش باهاشون اینور اونور باشیم

چن روز پیش فهمیدم بدون اطلاع من پاشده با دوستاش رفته پارک وقتی دوستم فیلم علیو فرستاد و گف ببین پارکه الان با دوستاش خیلی حالم بد شد

ازش پرسیدم کجایی علی؟گف خونه بدتر از نگفتنش دروغش بود ک حالمو خراب کرد

حالا بعد چن روز دعوا و بحث میگ ببخش و بزار جبران کنم و دیگ تکرار نمیشه و این حرفا

حتی فهمیدم خیلی وقته ک با دوستاش همش میره پارک و تازه من فهمیدم

شما بودید میتونسید ببخشید؟دلم واقعا صاف نی باهاش خواستم رابطه رو تموم کنم باهاش ولی گف تو حق نداری ی طرفه تصمیم بگیری برای این رابطه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

معلوم نی دیگ چ دروغایی بت گفته!!!

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر موضوع مزخرفی بحثتون شده شاید زیادی محدودش کردی ب همین دلیل بهت نگفته 

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

وا یعنی چی واسه پارکشم باید اجازه بگیره؟؟؟دوست پسره ها

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

این کاراچیه میکنین اخه ؟

عزیزم زنااحساسین رو این قرارمدارا خیلی پایبندن مردا نه مردا فوقش اولش انکار میکنن بعد پنهون کاری آخرسرم میگن چشمتو دراوردم خوب کاری کردم هرکاری کردم به تو ربطی نداره 

به کوچکی گناه نگاه نکن بنگرچه کسی را نافرمانی میکنی...

من اصلا نمیفهمم چرا باید انقدر همو محدود کنید.

چرا باید قبل از بیرون رفتن به هم بگید.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده