2777
2789

از قبل یه حدسایی زده بودم که خواهرمو میخواد به روی خودم نیوردم تا اینکه 6ماه پیش اومد خونمون،التماسم کرد گریه کرد گفت میخوامش منم گفتم اشتباه اومدی باید به خودش بگی بعد هم گفت پس شمارشو بده گفتم اجازه ندارم التماسم کرد ،خلاصه به خواهرم پیام دادم وقضیه رو گفتم گفت اشکال نداره خلاصه گذشت و این دوتا باهم حرف زدن تا همین چند وقت پیش پسره رفته لباس و وسایل گرفته که مثلا بیان نشون بیارن،پسره خوبه اما خانوادش خیلی دخالت میکنن مخصوصا دایی ایناش هرچقدر هم به خواهرم میگم این بدرد نمیخوره به گوشش نمی ره میگه دوسش دارم ،میدونم بزرگترین حماقتو من کردم که شمارشونو به هم دادم حالا چیکار کنم    

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخالت نکن چ بد چ‌خوب اخر گریبان خودتو میگیره ،ب خودش مربوطه

آخه میدونم آبجی بره تو این خانواده همش دعوا دارن اخلاق آبجیمو میدونم از طرفی هم اگه بد بشه تا آخر عمر نمیتونم خودمو ببخشم 

الهی چه گسترده و بی صدا میبخشی وما چه حسابگرانه تسبیح میگوییم
آخه میدونم آبجی بره تو این خانواده همش دعوا دارن اخلاق آبجیمو میدونم از طرفی هم اگه بد بشه تا آخر عم ...

خب شما حرفتو زدی عزیزم دیگه بیشتر از این دخالت نکن 

سوالاتی که راجع به کیک خامه و معمولی دارین بپرسین پاسخگو هستم 💜💜💜

@barane_bahariam  

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

عزیزم شما نصیحتتو کردی گفتی، به دردت نمیخوره اون گوش نمیده دیگه ولش فردا روزی چیزی بشه میگه تو نذاشتی من ازدواج کنم و فلان 

هیچ وقت زندگی رو خیلی جدی نگیر....آخرش کسی زنده ازش بیرون نمیاد....
نمیدونم والا شاید حق با شما باشه

به خواهرت بگو فردا نگی تو که میدونستی چرا نزدی تو دهنمها

من دیگه دخالت نمیکنم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

تو اول باید به خواهرت میگفتی چجورین.. بدیهاشونو بر خواهرت روشن میکردی بعد شماره رد و بدل مبکردی معلومه بعد از این مدت وابسته شدن الان هرچه قدرم بگی و نصیحت کنی فایده نداره

ولی خب میتونه جوری رفتار کنه اجازه دخالت نده.