2777
2789

خانوما میشه از علائماتون بگین قبل از آزمایش علائماتون مداوم بود یا چند ساعت داشتین بعد چیزی نداشتین 

اگرم کلا علائم نداشینم بگین لطفا

سینه هاتون درد میکرد یانه.......

خدایا...شکرت😍

سلام من جواب ای وی افم مثبت بود اما ده روز پیش سقط کردم جنین تو شکمم تو نه هفته ایست قلبی کرده بود اوایل هیچ علائمی نداشتم اما از چهار پنج روز مونده ک برم ازمایش تهوع داشتم خفیف وقتی مامانم غذا درست میکرد بعدش از هفته هفتم تا نهم که مردم از تهوع نمیدونم نتونستم خوب غذا بخورم بچم برام نموند 😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت توصیه میکنم اصلا نیای اینجا .چون جز استرس چیزی نداره فقط بسپار به خدا اگر حامله شدی تا هفته نهم اصلا سونو نرو رفتیم شکمی برو اصلا واژینال نرو  سونوی واژینالم به هیچ عنوان نرو منو دکترم فرستاد سونوی واژینال تا قلبشو چک کنه تو شش هفته که از فردای سونو دچار لک بینی شدم نمیدونم اون سونو منو خراب کرد .روزی دوتا شد امپول پروژسترونم هنوزم جای امپولم خوب نشده فقط بسپار به خدا امیدوارم بتونی ۹ ماه و با نوفقیت پشت سر بزاری الان من دوباره باید اقدام کنم برا انتقال 😭😭😭

من هنوز تو مرحله آمپول زدن برای تخمک کشی هستم، کی بشه فقط زود تموم بشه، شما ای وی اف کردین؟ 

یه سوال داشتم الان من از روز دوم پریودی روزی دوتا آمپول میزنم تا ششم، هفتم دکتر گفته بیا، دوباره هم وقتی برم آمپول میده؟ 

از تخمک کشی هم یخورده میترسم، وقتی به هوش میای خیلی درد داری؟ چجوریه؟ 

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
بهت توصیه میکنم اصلا نیای اینجا .چون جز استرس چیزی نداره فقط بسپار به خدا اگر حامله شدی تا هفته نهم ...

عزیزم خدا جواب سختیاتو با دوتا فرشته کوچولی سالم میده انشاءالله توام دعا کن باردار باشم شنبه آزمایش دارم😢

خدایا...شکرت😍
من هنوز تو مرحله آمپول زدن برای تخمک کشی هستم، کی بشه فقط زود تموم بشه، شما ای وی اف کردین؟  ی ...

نه نترس چیزی نیس من با همون یه هفته فولیکولام رشد کرده بودن بعدش وقت عمل دادن دردشم مثل درد پریودی بود میتونی بعدش قرص ژلوفن بندازی آروم میشی

خدایا...شکرت😍
نه نترس چیزی نیس من با همون یه هفته فولیکولام رشد کرده بودن بعدش وقت عمل دادن دردشم مثل درد پریودی ب ...

جدی میگی عزیزم؟آخ پس خیالم راحت شد

شما بعدش هایپر نشدین؟ چی کار کنم شکمم آب نیاره بعدش

خداجون میدونم تنهایی هامو میبینی و از حال دلم خبر داری از اشتیاقم واسه مادر شدن و لحظه شماری و منتظربودن همه رو میدونی، از لحظات امیدواری وناامیدی،از گریه هام از دل شکستم از حسرت هام از آرزوهام همه رو میدونی و میبینیخداجون پس خودت کمکم کن هرچی خیره همون رو واسم پیش بیار که غیراز تو تکیه گاهی ندارم ای خدای بزرگ و ای معبود مهربان و بخشنده من،                      منتظر هدیه بزرگ از سمت تو هستم♥️♥️♥️
عزیزم خدا جواب سختیاتو با دوتا فرشته کوچولی سالم میده انشاءالله توام دعا کن باردار باشم شنبه آزمایش ...

عزیزم انشاا..‌. مثبت میشی .اگر مثبت شدی بیشتر مواظب خودت باش حتی اگر تهوع داشتی سعی کن با زور بخوری .گرسنه نمونی 

عزیزم خدا جواب سختیاتو با دوتا فرشته کوچولی سالم میده انشاءالله توام دعا کن باردار باشم شنبه آزمایش ...

منم‌پنجشنبه آزمایش دارم😊 ان شاالله مثبتی عزیزم استرس نداشته باش

خـدایا شکـرت❤ دلبندم بند بند دلت را به خـدایی بسپار که بیشتراز من هوایت دارد❤😊
جدی میگی عزیزم؟آخ پس خیالم راحت شد شما بعدش هایپر نشدین؟ چی کار کنم شکمم آب نیاره بعدش

اره والا منم هایپر شدم ولی کم نه زیاد دست تو نیس اگه ذخیره ات خوب باشه یه کوچولو هایپر میشه من کار خاصی نکردم

خدایا...شکرت😍