2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط آزمایش خون  نمیدم چی نوشت برام

منم گفتم فقط ازمایش خونه اون خانوم اشتباه گفت بهت چون چیزایی که نوشته تو ازمایشت پلاکت خونه.هماتوکریتو.هموگلوبینو هورمون Lh.fshو پرولاکتین و.....اینا همه مربوط به ازمایش خونه.

واست آزمایش هورمونی نوشته

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
آزمایش خون داده که فقط من چیزی درمورد ازمایش ادرار ندیدم تو جوابش.شما چطور میگید؟؟

عزیزمW.B.Cبرای عفونت ادراره

❤خدایا ❤مراقب پسرم باش❤برای سلامتیه تو دلی‌م و پسرگلم صلوات بفرست دعاکن بعد دوتا سقط پشت سرهم قبلی این پیشم بمونه.
روز 19دورم رفتم

روز ۱۹ پریودت تو مرحله لوتئالی پریودت بوده.از رو ازمایشت نگاه کردم.مقدار هورمون Lhکمتر از مقدار مشخص شده رنجه که مشخص کردن.

عزیزمW.B.Cبرای عفونت ادراره

نه عزیزم اشتباه میکنی

اصلا ازمایش ادرار درمورد اوره و نمک واینجور چیزاس. الانم تو گوگل سرچ کردم این اومد بخون:

WBC یا W.B.C در آزمایش خون به معنای تعداد گلبول های سفید خون یا White Blood Cells است. در آزمایش شمارش سلول های خونی یا CBC، بررسی تعداد گلبول های سفید یا همان لکوسیت ها بسیار ارزشمند است. WBC بالا یا پایین در آزمایش خون می تواند نشان دهنده ی بیماری های مختلفی باشد. 

دو سال اقدام کردم ولی باردار نشدم دکتر برام این آزمایش رو نوشت  هفته بعدم باید برم سنو داخلی

انشالله مشکلت حل شه عزیزم.ورزش کن رو تنظیم شدن هورمونات خیلی تاثیرداره

ببخشید عزیزم یعنی چی متوجه نشدم؟ 

پدیود شدن خیلی داستان داره و مراحل مختلف داره.مرحله فولیکولار/ مرحله لوتئال و....حالا اینا همه به کنار ولشون کن.من یکم توضیح اضافه دادم.گفتم احتمالا یکم تنبلی تخمدان داری عزیزم 

ممنونم خواهر گلم💕💕💕

خواهش میکنم عزییزم.انشالله زوده زود مشکلت حل شه و مامان بشی یه نی نی خوشملو خوشمزه بیاری😍❤❤❤