2777
2789
عنوان

مامانا تو را خدا به دادم برسید😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 77 پست

فک کنم هرکدوم از اینارو یبار بیشتر انجام ندادی انتظار معجزه داری... اولن بچه با استفراغ یا اسهال اون ویروس  ومکردب ک وارد بدنش شده داره دفعش میکنه.دوما خودت چی میخوری؟تغذیت چیه شاید شما ی چیزی میخوری ک باعث میشه قط نشه. برا بچه 5 ماهه مادر ی دارو یا جوشونده ای میخوره ب بچه شیر میده اینطوری دارو میدن بهش... برای پاکسازی بدن بچه آب سیب طبیعی بگیر مدام بخور بهش شیر بده. پونه دم کن بخور باعسل بهش شیر بده ب هیچ عنوان سردیجات نخور خودت اصلاح تغذیه داشته باشی بچه خب میشه ولی تو طب سنتی آب سیب تازه برای دفع سموم توصیه میشه و رنده کردن سیب زرد و سفید بزاری تا رنگش تغییر کنه ی قاشق گلاب ی قاشق عسل بریز توش بخور بهش میگن فالوه سیب

گاهی نخوانده قرعه بنام تو میشود...گاهی نمیشود ک نمیشود.‌..الهی شکر

عزیزم‌بستریش کن به نفعشه خیلی کوچیکه حتما بستریش کن خیلی آب از بدنش رفته زود براش جبران میکنن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی چند روزه اسهال داره؟

از جمعه

از چهارشنبه حالش بد بود دوتا دکتر بردم گفتن چیزیش نیست جمعه افتاد به اسهال😔

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔

مامان جان دوستان همه گفتن ولی منم یه بار دیگه میگم بهش به غیر از داروها چیزی نده .ویروس باید رد بشه .هرچی جلوشو بگیری بدتره.هر وقت اسهال کرد بهش اب بده یه بار اآراس بده یه بار چایی کم رنگ بده .کیدی لاکت بده بهش.حالا بستری چیکار میکنه به نظرت معجزه .نه فقط نمیذاره اب بدنش تموم شه .خب خودت دست به کار شو .مقعدش کالاندولا بزن خدا نکرده زخم نشه

درد همان درد است فقط کمرنگ تر شده
پسرمنم تواین سن اسهال شدیددد شد..اصلا خوب نشد بستریش کردیم..۲۴ساعته خوبه خوب شد خداروشکر.شماهم ببر س ...

ممنونم😔

پس میخوای ویروس روبا جو و پوست انار خوب کنی؟خواهر من این اسهال نباید متوقف بشه تا ویروس از بدنش خارج ...

دیگه بهش هیچی نمیدم

پنج ماهشه طفلك اندازه دختر من... كاش بهش نداده بودي اينطوري اسهالش بدتر ميشه... من حتي اب جوش هم جرا ...

دور از جون دختر خانمتون

شرایط خیلی بدی دارم خیلی😔

دیگه بهش هیچی نمیدم

افرین عزیزم کار درست همینه اصلا نگران نباش شما تازه مادر شدی استرس میگیری اینجور وقتا بچه هاتا بیان بزرگ بشن بالاخره مریص میشن زمین میخورن گاهی مشکل پیش میاد براشون 

کوچولوت زود خوب میشه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
عزیزم ببرش دوباره دکتر.... بهرحال اونا علمش رو دارن سالها درس خوندن تا بتونن دارو تجویز کنن  و ...

به خدا پیش بهترین فوق تخصص بردمش

فقط نمیخوام کارش خدای نکرده به بستری بکشه

خوب نبر هرجور صلاحه بچه داره اب میشه  یک شب نگه میدارن  تحت مراقبت ه خوب میشه میاری خو ...

اگر یه شب باشه حاظرم ولی وقتی بچه را بستری میکنن میگن سه روز باید بمونه بدبختیه من اینه😖