2777
2789

اگه کسی تجربه داره بگه من انجام بدم خیلی ناراحتم که دیگه نمیخوره شیر.به دلایلی نتونستم ۱۵ روز شیر بدم ولی,الان خیلی ناراحتم که دیگه نمیخوره میدوشم هم,به اندازه یه شماره شیشه شیر در میاد .چی کار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.شیر خوردن خود نوزاد باعث تحریک شیرآوری خواهد شد.تغذیه خود را با خوردم حلیم گندم،سیرابی شیردان ،انواع شورباها،آبمیوه های طبیعی(مخصوصا آناناس و هویج زردک نه فرنگی) ،سوپ جو ،کاچی با روغن حیوانی و ماهی و ...تقویت کنید

از عرقهای زیره یا رازیانه میتونید استفاده کنید.از استرس به دور باشید.از ماء الشعیر طبی استفاده کنید که بسیار موثره.

طرز تهیه اش :پنجاه گرم جوی پوست کنده درسته (نه پرک شده )را در یک لیتر آب ریخته چهل تا پنجاه دقیقه با شعله کم بپزید و آبش را صاف کرده روزی یک لیوان میل کنید.ان شاءلله که موثر خواهد بود