2777
2789
عنوان

خرج کردنه نامزد

581 بازدید | 60 پست

سلام. وقتتون بخیر 

من الان یک.ماهه نامزد کردم 

تو این.مدت هر تایمی بیرون رفتیم بادخوانواده همسرم (که زیادم بوده. )همیشه همه چیزو همسرم حساب کرده از رستوران گرفته تا چیزای کوچیک 

واقعا خیلی عصبی میشم چون کاملا مشخصه مادرشوهرم دوست نداره حساب کنه 

ولی پدرشوهرم یکی دوباری گفته.میزنم به حسابت 

حالا میخوام از همسرم بپرسم واقعا میزنه به حسابش یا همیشه به حساب همسرم میرن بیرون چون نامزدم بی نهایت ادم احترام نگه دارو دلرحمه و مطمعنم چیزی نمیگه 

من خسیس نیستم گاهی اگه حساب کنه ایرادی نداره پدر مادرشن  ولی همسرم کلی قسط داره که حقوقشو با مدیریت میرسونه حالا میخوام بدونم چجوری ازش اینو بپرسم دلخور نشه 

اینم بگم ما 5سال دوست بودیم یعنی راحتیم ولی نمیخوام جوری بگم که حساس بشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان زوده تو این مورد دخالت کنی

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

شاید جلوی تو داره کلاس میذاره و دارن احترام‌پسرسون میشت بالا میبرن و در پشت سر کارت سارژ میشه از طرف خانواده

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
واینم بگم که خونواده همسرم وضعشون خوبه خوبه

بنظر من نگو تا رنش نشدی مردا رو این چیزا حساسن فک می کنه هنوز که زنش نیستی اینطوری بعدا قراره با خانوادش چجوری باشی 

دیگه هیچ زخم زبونی منو زمین نمیزنه