2777
2789
عنوان

پریودی عجیب و غریب 🤔

237 بازدید | 17 پست

من دیشب همین موقع ها پریود شدم و خون توی ترشح بود اما بعد اون دیگه خونی ازم نیومده تا الان. امکان داره این خون باقی مونده ی موادی باشه که برای عکس رنگی ماه پیش بهم تزریق کردن؟ امکان داره حامله باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی  منم دوره پیش ۳۱ شهریور پریودم تموم شد ۵ مهر دوباره پریود شدم کسی نمیدونه چرا ؟

قربونت اجازه مام دست شماست ولی دلیل پریودیتو نمیدونم واقعیتش!

قربونت اجازه مام دست شماست ولی دلیل پریودیتو نمیدونم واقعیتش!

فدات شم ...میگم یه موقع از کار سنگین نیس چون خیلی ب خودم فشار اوردم

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
فدات شم ...میگم یه موقع از کار سنگین نیس چون خیلی ب خودم فشار اوردم

چرا ولی من تغییری تو وضعیتم ندادم. یادم نمیاد فکر کنم ماه پیشم همینجوری شدم شوهرم میگه نه 😄 انگار اون بهتر یادشه

چرا ولی من تغییری تو وضعیتم ندادم. یادم نمیاد فکر کنم ماه پیشم همینجوری شدم شوهرم میگه نه 😄 انگار ا ...

😂😂😂 باریکلا شوهرت 

منم به زودی لاغر میشم و همتونو زخمی میکنم ...😂😂
والا من مجردم اصلا نمیدونم چرا پریودیم هم کم شده  ولی دقیقا همون سر تایمم میشم ممکنه از کم خون ...

اره ولی دکتر برو من مثل ابله ها فکر میکردم چون پریودیم منظمه همون بار اول حامله میشم الان ۲ ساله حامله نشدم