2777
2789

مامانا دخترم ۱۸ ماهشه.خیلی شیطونه همه میگن عین پسراس اینا بکنار.جدیدا مو میکشه کافیه از جاش بلندش کنم و نخواد با دست صورتمو میکنه موهامو میکشه .خیلی ناراحتم.کاراش غیر عادیه؟؟الان دو هفته ایه ایجور شده همش جیغ میزنه و با دسش اشاره میکنه.و در نهایت میاد میزنه و نیشگون میگیره.خیلی دل نگرانم.راهنماییم کنین

وقتی جیغ میزنه یا موهاتو میکشه ، حتما هدفی داره

نذار اون موقع به اون هدف برسه، مثلا اگه چیزی میخواد بهش نده

بعدم قشنگ باهاش حرف بزن، که این کار بده! 

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممو کشیون نیشگون گرفت و زدن رفتار غریزی نیست که

به نظرت کجا دیده؟ از کجا یادگرفته؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
عزیزممو کشیون نیشگون گرفت و زدن رفتار غریزی نیست که  به نظرت کجا دیده؟ از کجا یادگرفته؟

یه روز با پدرش کلامی با صدای بلند دعوا کردیم در حد یک دقه بعدش اینجور شد.خیلی نگرانم.چکار کنم

یه روز با پدرش کلامی با صدای بلند دعوا کردیم در حد یک دقه بعدش اینجور شد.خیلی نگرانم.چکار کنم

حتما باید با ی مشاور کودک صحبت کنی 

کدوم شهری؟

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊