2777
2789
عنوان

بچه ها یه نظرخواهی میخام ازتون

132 بازدید | 23 پست

پس فردا شب مهمان دارم  بچه های مهمونامون پیراشکی سفارش دادن اولیاشون آش😕کلا هم 15 نفریم اش و پیراشکی من یه جورین هم سیر نمیکنن هم کم میشن نمیدونم چی باهاش درس کنم که سازگار باشنو تو ذوق نزن لطفا کمکم کنید شما جای من بودین چی درس میکردین؟😨

وزن اولیه 79 وزن هدف 65  پیش به سوی لاغری و به امید مادرشدن💪❤

ندیده بودم‌مهمون سفارش غذا بده مگه میان رستوران واقعا عجیبه 

لابد خودشون هم زنگ زدن که میایم و دعوت از طرف شما نبوده

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

من باشم همون آش و پیراشکی رو میزارم ولی تعداد پیراشکی زیاد یعنی حداقل نفری ۳ تا باشه

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیراشکی ک خیلی خوبه😍😍😍 

درکنارشون مقداری ساندویچ کوکو سبزی یا پیتزا تک نفره تو قیف درست کن ی جورایی مثل فینگر فود

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .
ندیده بودم‌مهمون سفارش غذا بده مگه میان رستوران واقعا عجیبه  لابد خودشون هم زنگ زدن که میایم و ...

اخه اش و پیراشکی من خ معروفه واسه اون هرکی میاد سفارش میده بدبختیم اینه که باهاش سخت میشه غذا هماهنگ پخت

دوتاش خوبه ک کم درست نکنی سیر میشن ...اگه دوست داری میتونی ی کشک بادمجونی چیز ساده ایم بزاری ولی بنظر من ک کافیه وقتی خودشونم دوست دارن اینو

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
ندیده بودم‌مهمون سفارش غذا بده مگه میان رستوران واقعا عجیبه  لابد خودشون هم زنگ زدن که میایم و ...

اه خخخخ

دوتاش خوبه ک کم درست نکنی سیر میشن ...اگه دوست داری میتونی ی کشک بادمجونی چیز ساده ایم بزاری ولی بنظ ...

شوهرم گف کنارش زرشک پلو بزار ولی کم بنظرم اصلا باهم همخوانی ندارن نه؟

بچه ها من تو شمال زندگی میکنم تینجا معمولا کمتر از دو جور غذا نمیدن تو مهمونی مثلا برنجی باشه دو جور خورشت میزارن

ینی کسی نظری نداره؟ من طبق معمول گیر کردم مغزمم داغ کرده شدیدا

ببین ابنایی ک گفتن درست کن‌.لابد یچیزازت دیدن ک گفتن

اماکنارش یچیزایی خودت اصافه کن.‌.مثلا ژله وپیتزا روی نون تست ویاحتی سالاد ماکارونی...اماالویه روپیشنهادنمیکنم چون اش خودش ب تنهایی سنگینه بنطرم

ولی ژله روحتما بهت پیشنهادمیدم.خصوصاتک نفره درست کنی.ازاین لیوان تک نفریا بگیر از یبارمصرف فروشیا تواونادرست کن

تو نسبت به آرزوی اهلی قلبت مسئولی رفیق...❤