2777
2789
عنوان

***تاپیک خانمهای باردار شیرازی***

| مشاهده متن کامل بحث + 8392 بازدید | 61 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی شکر که بچه ات سالمه والا نمیدونم کجا برم .ادیب هم میگن این اواخر چند مورد اشتباه داشته یه خانوم ...

اشتباه برای همه هست. منم همینجا یه خانمی بهم گفت که ادیب براش تشخیص اشتباه داده. بالاخره دکترا خدا نیستن. اشتباه میشه. حتی دکتر صحرائیان هم دکتر پزشک قانونی و معتمد اوناست ولی من خودم خوشم نیومد...راستش رو بخوای از بین خوب ها خیلی باهم فرق ندارن. ادیب بدیش اینه که نمیزاره شوهرت بیاد داخل بچه رو ببینه اما صحرائیان اجازه میده

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
خب پس اینا که میگن اشتباه کرده چی؟😕 زمانپور رو نشنیدی؟تو ساختمون کیمیا سر صورتگر

الكيه، برو اديب كارش عاليه، من خودم رفتم زمانپور چون نوبت اديب نتونستم بگيرم، كار زمانپور هم خوبه ولى زمانپور زنان بوده تخصص اصليش راديولوژى نيست

از کی تحت نظر دکتر عمویی رفتین؟ جواب عکس رنگی چی بود؟ چسبندگی داشتین؟

حدود ۳ ماهی میشه زیر نظر دکتر عمویی هستم.

خانومه که عکس رنگی میگرفت گفت دهانه رحمت چسبندگی داشت بازش کردم و تو جوابش همه چیز نرمال بود.

البته ازمایش های شوهرم هم مشکل داشت و کم تحرکی اسپرم داره که البته دکتر هیچ دارویی براش تجویز نکرده و گفته تا سه ماه خودم کلومیفن بخورم و بعد از سه ماه اگه حامله نشدم برم برای ای یو ای

حدود ۳ ماهی میشه زیر نظر دکتر عمویی هستم. خانومه که عکس رنگی میگرفت گفت دهانه رحمت چسبندگی داشت باز ...

ان شاالله که تو همین فرصت خدا بهت نی نی میده...

واااای منم بیشتر از ۳ ساله که تو اقدامم ولی نشده. واسه دومی اقدام کردم. 

عکس رنگی گرفتم هفته پیش نرمال بود و چسبندگی نداشتم.

دکتر پیشوایی گفت اگر این ماه باردار نشدی روز دوم پری بیا تا سونو کنم و بهت دارو بدم و...توکل بر خدا...

ان شاالله که تو همین فرصت خدا بهت نی نی میده... واااای منم بیشتر از ۳ ساله که تو اقدامم ولی نشده. و ...

مرسی عزیزم منم شرایطم دقیقا مثل شماست یه دختر ۸ ساله دارم برای دومی سه ساله تو اقدامم.

ان شاالله همین ماه باردار میشی و خبر بارداریتو بهم میدی

سلام استارتر عزیزم کجا رفتی ان تی بالاخره

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
سلام عزیزم رفتم دکتر ادیب خیلی خوب بودن گفتن خداروشکر خوبه همه چیش جنسیتشم گفتن فعلا دختره.راضی بودم ...

شماره تماسشون جواب نمیدن شما چجور نوبت گرفتید؟چند وقتت بود رفتی عزیزم

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞
سلام عزیزم رفتم دکتر ادیب خیلی خوب بودن گفتن خداروشکر خوبه همه چیش جنسیتشم گفتن فعلا دختره.راضی بودم ...

آزمایشگاه کجا رفتید؟چقدر طول کشید جواب ازمایش آماده شه؟